35 gündür adet görmüyorum :(

hamilelik şüphesi varsa kesinlikle civan perçemi içmeyin kızlar
çok tehlikelidir
bekar iken adetim geciktiğinde içiyordum söktürüyordu
:34:

hamile olma ihtimalim yok malesef , rahimde kazı çalışması var gibi sanki ilginç bir sancı ve gaz var ama hala tık yok :)

içinde civanperçemi de olan karışık bii bitki cayı içiyorum 11 gündür..adetime on gün kala basladm dün olmalıydm ama olmadm
civanperçemi de söktürmedi bnde:( belki miktarı azdır bilemiyorm

askinsureti yorumunu okuyunca gözlerim doldu ya :( enerjin etkiledi heralde üzülme canım benim :(( ay çok duygusala bağlaadıım şuaralaaarr :(

içinde civanperçemi de olan karışık bii bitki cayı içiyorum 11 gündür..adetime on gün kala basladm dün olmalıydm ama olmadm
civanperçemi de söktürmedi bnde:( belki miktarı azdır bilemiyorm

ben açık halde almıştım aktardan
bir yemek kaşığı civarı kaynayan suya atıp demlendirip içiyordum:34:
kafaya çok taktıkça iyice gecikiyor
benimde 35 günü geçti takmamaya çalışıyorum:1:
not:evliyim ama arada bir gecikme olduğu için bu kadar rahatım:52:

ben açık halde almıştım aktardan
bir yemek kaşığı civarı kaynayan suya atıp demlendirip içiyordum:34:
kafaya çok taktıkça iyice gecikiyor
benimde 35 günü geçti takmamaya çalışıyorum:1:
not:evliyim ama arada bir gecikme olduğu için bu kadar rahatım:52:

bi ara bende öyle kullanmstm gerçekten etki etmişti simdi içtiğim cayın içinde civanperçemi paptya ve dahası var..o yüzden daha etkli olabileceğini düsünmüstm hem civanperçeminin o acı tadı da yok..

Kızlar maydanoz suyu ile düzenli adet oldugnzu yazmssnz bnde pkoluym ve 4 yildr dgm kontrl hapi kullaniyrm hic istemeyerek acaba maydanz suyuyla kist olusuyomu yinede yada hormonlar düzenli gidiyomu yoksa sadece sökturmeyemi yariyo kontrole gidip bilgisi olan varmi

kızlar yaklaşık 5 ay önce bebek yapmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık tabi ben korunmayı bırakmadan önce bütük tahlillerimi yaptırdım bebeğe engel bi sağlık problemim varmı diye herşey temiz çıktı ama 5 aydır denememize rağmen herhangi bi sonuç alamadık geçen ay doktora gittim 5 ay önce tertemiz olan yumurtalıklarımda pco olduğunu söyledi tabi bu arada korunmayı bıraktığımdan bu yana adetlerim 30-35-40 gün falan gecikmeli oldum hatta nisan ayında hiç olmadım en son doktora gittigimde bana bi ilaç verdi ve ilacı bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum adetimim ikinci günü hormon testi yapıldı tsh falan normal çıktı ama prolaktin diye bir hormon yükselmiş ve hem adet gecikmesi bunun yanında yumurta kalitesini düşüren bir rahatsızlıkmış ilaç verdi şimdi haftada iki gün içiyorum yani şuraya gelicem bebeği olmayan anne adayları her ay bence bebek olana kadar hormon testi yaptırın olmuyosa mutlaka bi sebebi vardır inşallah tedavimin sonunda yavrumu ilk önce karnıma sonra kucağıma almak nasip olacak stresten uzak durun

kizlar 27 yasindayim 5 yillik evliyim adetim hic gecmez 1 aydir gelmiyoo 35 gin olcak nerdeyse ultrosina gittim ne polikstik over ne miyop hic bisey yok sizce ne olabilir bu haftaya hormon testlerini yaptircam idrar kan testi negatifff

kizlar 27 yasindayim 5 yillik evliyim adetim hic gecmez 1 aydir gelmiyoo 35 gin olcak nerdeyse ultrosina gittim ne polikstik over ne miyop hic bisey yok sizce ne olabilir bu haftaya hormon testlerini yaptircam idrar kan testi negatifff

merhaba sana tavsiyem birde hormon testı yaptır troid testi...guatr dan da kaynaklanabılıyor adet gecıkmesı...

kızlar yaklaşık 5 ay önce bebek yapmaya karar verdik ve korunmayı bıraktık tabi ben korunmayı bırakmadan önce bütük tahlillerimi yaptırdım bebeğe engel bi sağlık problemim varmı diye herşey temiz çıktı ama 5 aydır denememize rağmen herhangi bi sonuç alamadık geçen ay doktora gittim 5 ay önce tertemiz olan yumurtalıklarımda pco olduğunu söyledi tabi bu arada korunmayı bıraktığımdan bu yana adetlerim 30-35-40 gün falan gecikmeli oldum hatta nisan ayında hiç olmadım en son doktora gittigimde bana bi ilaç verdi ve ilacı bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum adetimim ikinci günü hormon testi yapıldı tsh falan normal çıktı ama prolaktin diye bir hormon yükselmiş ve hem adet gecikmesi bunun yanında yumurta kalitesini düşüren bir rahatsızlıkmış ilaç verdi şimdi haftada iki gün içiyorum yani şuraya gelicem bebeği olmayan anne adayları her ay bence bebek olana kadar hormon testi yaptırın olmuyosa mutlaka bi sebebi vardır inşallah tedavimin sonunda yavrumu ilk önce karnıma sonra kucağıma almak nasip olacak stresten uzak durun

meraba...samırım genellıkle korunmayı bıraktıktan sonra çıkıyor bu tur pco ve kist rahatsızlıkları bende 6 aydır korunmuyorum.korunmayı bıraktıktan sonra kıstım olustu küçüldü(soğan kürü ile tavsiye edderım pcoya da iyi geliyor) 2 ay önce drm 3 ay ıcınde hamıle kalmazsan çatlatma iğnesi vururuz dedı...sadece yumurtlamam her ay olmuyomus yanı 3-4 ayda bır dıyebılırım...bu ay adetım 3 gun gecıktı 35.gundeyım...umutluyum inşallah rabbim sana bana ve isteyen tum herkese hayırlı evlatlar nasibetsın.... dedıklerı ıyı oku ve soğan kurunu uygula bi zararı yok adetın 5, gunu basla 15 gun iç ve sonra dr git.....

Kızlar maydanoz suyu ile düzenli adet oldugnzu yazmssnz bnde pkoluym ve 4 yildr dgm kontrl hapi kullaniyrm hic istemeyerek acaba maydanz suyuyla kist olusuyomu yinede yada hormonlar düzenli gidiyomu yoksa sadece sökturmeyemi yariyo kontrole gidip bilgisi olan varmi

soğan kürü uygula canım tavsıye ederım herkese hem adet duzenlıyo hem de pco ve kistleri tedavıde bırebır ben 15 gun içtim ve küçüldü normal kıstım....

Back
X