35.hafta hamıleyım lutfen içerııı çok acıll :(((

rihana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
702
0
46
Kütahya
slm arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var 35.haftalık hamıleyım 1 haftadır omurgamda agrı hıssedıodum belıme kadar masaj yaparak gecıyor budun sabah uyandım sol tarafımda kasıkdan baslayan bır agrı bacagıma kadar agrıyor ayak bılegıme kadar vuruyor ve halen geçmedı sızce neden olabılır rahım duvarının yanı o cıkıntılı kemık yerımız agrı vuruyor kasık agrısı dıyorum bende ılk hamılelıgım acaba doktoruma basvursammı hem 3 gun oncede ıdara enfeksıyonum cıktı yuksek derecede bu yuzdende kaynaklanabılırmı ama sol ayagım felaket şekılde agrıyor sızce ne olabılır bılgııs olan varmı

telaşlanma cnm..
kasıkta kemikte ağrılar normal son haftaların vüct kendini doğuma hazırlıyor..
ama idrar enfeksiyonum var demişsin doktoruma bugun görün onun hakkında pek bişey diyemicem en iyisini doktorum söyler muayene ederek.

ağrıların kasılmaların çok normal canım sakn ol, ıdrar yolu enfeksıyonuda tuz bıber olmuş...acıl dr gitmen gerekmez ağrın çok artarsa gidersin, yada bi ara doktorunu

hatta seni dahada rahatlatıyım..
ben hamileliğimde ayaklarıma basamıyodum çünkü kemiklerim sızlıyordu..
birde çatı kemiğime sanki bebek çivi çakıyordu :) o derece aağrıyordu.
kaburgalarıma bile girmişti yumurcak :)
sen yinede idrar enfeksiyonndan dolayı hemen ara doktorunu ve randevu al..
mutlaka git

arkadaşlar cevaplarınız için çok tesekur ederım doktorumu aradım dedı ıdrar enfeksıyonundan dolayı dedı bendede yuksek şekılde oldugu ıcın agrıyor 3 gun once serum yedım enfeksıondan dolayı agrım artarsa doktora gıdıcem yorumalrınız için çok tesekur ederım..

geçmiş olsun cnm
ateşni bir süre takip et ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…