• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 hafta spinal doğum , ameliyat tarihi

Sister_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
173
46
18
26
Kızlar 35 haftalık oldum ben.
Bebeğimin gelişimi ortalama 9 gün kadar geride doktoruma tarih verir misiniz dediğim de yanıtsız bırakıyor vermiyor 😅 kilo alımı aslında eskiye nazaran iyi geçen hafta gittiğim de 2.100’idi doktorum normal dedi 33+5’iken gittiğimde.
38 görebiliriz böyle giderse demişti.
Sormak istediğim şu ameliyat tarihi için gün vermesi hafta olarak erken mi o yüzden mi vermiyor acaba ?
2 gebeliğim bu arada ilk oğlumda 37+0’da doğum yaptım 2.400 kg doğmuştuuu

37yi tamamlamaya calisiyor doltor büyük ihtimalle. arkadasımda da benzer durum vardı. doktor 38e gün vermiiti ama arkadasım hemen olsun istiyordu cuma kontrole gitti 37+1di. pazartesi gel alalım cocugu o zaman dedi doktoru 😂 cocuk bir hamle yapmazsa sizde de 37yi tamamlamayı bekler. bebeğin 2.5 kilo altında olduğu durumlarda kuveze girme riski arttığından beklemek istemesi doğal. bence stres yapmayın

37yi tamamlamaya calisiyor doltor büyük ihtimalle. arkadasımda da benzer durum vardı. doktor 38e gün vermiiti ama arkadasım hemen olsun istiyordu cuma kontrole gitti 37+1di. pazartesi gel alalım cocugu o zaman dedi doktoru 😂 cocuk bir hamle yapmazsa sizde de 37yi tamamlamayı bekler. bebeğin 2.5 kilo altında olduğu durumlarda kuveze girme riski arttığından beklemek istemesi doğal. bence stres yapmayın
yok yok stres yapmıyorum sadece merak ediyorum hehehehe küveze girmesin her ikimiz de sağlıklı olalım önemli olan bu. doktorum 2 kg'dan sonra küvez ihtimali düşük dedi dediğin gibi 2.5 bekliyor olabilir doktor ama belirsizlikte kötü gün verse en azından bilirim :KK48:

Back
X