Doğuma Hazırlık 35.hafta vajinada baskı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fikir27

Allah var, imkansiz yok.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
691
455
103
Merhaba arkadaşlar yarın 35.hastam bitiyor son 2 gündür vajinamda bıçak saklanması gibi ağır var acaba açılma falan mi başladı bilen var mi

Çatı ağrısı olmasın o? Doktorunuza sorun yine de herkeste aynı olmaz sonuçta

Çatı ağrısı olmasın o? Doktorunuza sorun yine de herkeste aynı olmaz sonuçta
Karnım iyice aşağı dustu canım açılma bu haftalarda başlar diyorlar dedim acaba o mu başladı doktor u gün içinde ararim ancak

Karnım iyice aşağı dustu canım açılma bu haftalarda başlar diyorlar dedim acaba o mu başladı doktor u gün içinde ararim ancak

Bilemedim bende.. benim ilk hamileliğim ama çatı ağrısını çok gördüm burda ona yordum bende.. umarım herşey yolundadır :anneadayı:

merhaba o ağrı bende de başladı yürürken felan bişey batıyor gibi oluyor , çatı ağrısımı oluyor , bebişim 2375 gr oldu ağırlıktan dolayımı oluyor anlamadım soormak lazın kontrolde doktora

merhaba o ağrı bende de başladı yürürken felan bişey batıyor gibi oluyor , çatı ağrısımı oluyor , bebişim 2375 gr oldu ağırlıktan dolayımı oluyor anlamadım soormak lazın kontrolde doktora
Evet canım benim hala devam ediyor ya büyüdüğü için ya da iyice aşağı indim cuma günü için randevu aldım devlet den normalde doktorum özel ama il merkezde bakalım ne diyecek buradaki çok aşağıda hissediyorum çünkü

Back
X