35. Haftada bebişin suyuu alt sınırda olann

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar merhaba birşey sorucam benimde 32+ larda gitmiştim suyun dahaa önceki gidişlere göree alt sınırda ama azalmış vs değil Dedii Nst ye girdim Normaldi Hamdolsun dahaa sonra 34+ larda gittim genee aynıı dedii solaa yat hareket sayıyorum bol su iç dedii Kilosu vs haftasıyla uyumlu dedii Çok ŞÜKÜR 2 haftaya randevu verdi BEnim gibii olupp 37 38 leree gelen varmı acaba bir arkadaş 40 ı görmüştü yakınlarda ama merak ediyorum İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla kucaklasın bebişleri Çok Aminn

Kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah öncelikle
Canım bebişin suyu daha 5.ayda mı 6.ayda mı ne sabitlenir. Son zamanlarda bebekler hızla büyüdüğü için olan su zamanla az gelir, normaldir

Kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah öncelikle
Canım bebişin suyu daha 5.ayda mı 6.ayda mı ne sabitlenir. Son zamanlarda bebekler hızla büyüdüğü için olan su zamanla az gelir, normaldir
Aminn canımm İNŞALLAH öyledir doktor hareket takibide yaptırıyor Nasipse 35. Haftaya giricem korktum 2 hafta sonrasına çağırdı Ama haklısın senin gibii düşünen arkadaşlarda var ama doktora 32+ larda bir ay sonrası kontrol içinn gittiğimde ilk söledi Nst iyi çıktı Hamdolsun 2 hafta sonra 34+ larda gittim aynıı dedii Hamdolsun 2 hafta sonrasına kontrol verdi demekki Haklısın Hareket takibide yaptırınca korktum açıkçası ALLAH korusun amaaa araştırınca baktım 40. Haftaya alt sınırda su ilee giden var ben 38 i göreim ALLAH ın izniyle de isteyen herkes sağlıkla kavuşsun bebişine Çok Aminn

Amin canımm. Sen içini ferah tut. Hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…