Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye gidin yeniden doğum olabilir bebek strese girebilir hareketi de azaldı diyorsunuz kendinizi dinleyin sürekliMerhaba hanımlar 2 gün önce dün nts de sancım vardı serumla ilaçla durdurdular bir gün yattım bu sabah çıkışım oldu ama kahverengi lekelerim başladı ve sancım gene var acaba bu sefer doğum olurmu bebeğimde çok az hareket ediyor.
Şuan yoldayım gidiyorum ama çok endişeliyim daha 2.500 kiloHastaneye gidin yeniden doğum olabilir bebek strese girebilir hareketi de azaldı diyorsunuz kendinizi dinleyin sürekli
Kilosu çok güzel, endişe etmeyin.Şuan yoldayım gidiyorum ama çok endişeliyim daha 2.500 kilo
İnşallah dediğiniz gibi olur iyi dilekleriniz için teşekkür ederimKilosu çok güzel, endişe etmeyin.
Önemli olan ciğer gelişimini tamamlaması ki bu 35 36. haftanın sonu olarak bilinir.
O sebeple belki 1 hafta kadar kuvözde kalır ya da hiç kalmayabilir.
Ben hastaneden bebeğimle çıkarken 2400 gramdı:)
Korkunuz olmasın, sağlıkla kavuşun inşallah.
2.500 g az değil ki belki 1 hafta daha ilaçla vs durdururlar durmasana prematüre olmaz artık 35 i geçinceŞuan yoldayım gidiyorum ama çok endişeliyim daha 2.500 kilo
aynen gününü pek beklemiycek belkide teşekkür ederim iyi dilekleriniz doktorumda bol bol dinlenmemi istediyaramazin acelesi var demekki saglikla gelsjn kuzun sikinti etme bol bol dinlen ,kafani dagit stresten uzak dur![]()
Gittim sancımı durdurdular şuanlık beklemekten başka çarem yok ciğer geliştirici vurdular iyim.Doktora gidin