Bence korkman gereken bir şey olsaydı bunu zaten kendi doktorun da fark ederdi. Bazı doktorlar bu konuda daha fazla titizlendiklerinden fazlasıyla korkutabiliyorlar. Her şeyden önce evham yapma..Ben 35. haftadayım. Yediklerime dikkat ediyorum, önceki mesajımda yazdığım gibi pirinç,patates,beyaz,ekmek,tatlı vs yok. Doktor hemen uyarmış,diyetisyene yönlendirmişti. Diyetisyen fazla büyütülecek bir şey olmadığını söylemişti.Yani doktordan doktora da değişebiliyor bakış açısı..Ama gelişim birkaç gün önde olduğundan kendi doktorumun uyarıları benim için öncelikli oldu.Hızlı kilo alışımı ve şekerimi frenledi.Halen yediklerime ve kiloma (ki öyle aman aman da değil toplam 13 kilo aldım)dikkat ediyorum.Çünkü senin kilo alışın hem kendi şekerini hem de bebeğini etkiliyor.Kesin sezaryen diyen falan olmadı.Eğer dikkat etmez de çocuğa da o kilo alımını ve şekeri aksettirirsen normal doğum riske girer,dendi.Şimdi her şey normal doğuma göre düşünülüyor.Korkutma kendini, boşu boşuna kurma..Sadece yemene dikkat etmen yeterli..Allahın izniyle sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah..