Selam ben 35 haftalik hamileyim dun kontrolum vardi ntsye bagladilar orda sanci cikti doktorum dikkat et istirahat et dedi hamilelik sekeride var bende normalde sezaryen gunum 12 ocakti ama simdi doktorum aralik sonu en gec ocak 2 dedi yani 37 haftalik alacagini soyledi benim gibi olan varmi 4 apmul cigerlerini gelistirmesi icin igne yapti 2 sini dun yaptirdik 2 side haftaya persembe olacak ?
Benimde bir arkadaşım gebelik zehirlenmesi nedeniyle 35 haftalık sezaryen oldu. Ona da 2 hafta öncesinden ciğer geliştiriciler yapılmıştı. Çok şükür oğlu sağlıkla dünyaya geldi. Küveze falan hiç gerek kalmadı.
Selam ben 35 haftalik hamileyim dun kontrolum vardi ntsye bagladilar orda sanci cikti doktorum dikkat et istirahat et dedi hamilelik sekeride var bende normalde sezaryen gunum 12 ocakti ama simdi doktorum aralik sonu en gec ocak 2 dedi yani 37 haftalik alacagini soyledi benim gibi olan varmi 4 apmul cigerlerini gelistirmesi icin igne yapti 2 sini dun yaptirdik 2 side haftaya persembe olacak ?
Canim gebelik sekeri haric bendede kasilmalar ve sanci vardi.. ufak bir tedavi ve bebege ciger acici igne oldum.. suan icin bir SIKINTI yok gibi gozurkuyor.. ama doktorum su zamanda gel aliriz vs demedi, belkide normal dogum istedigim icin bilemiyorum.. Hatta zorlada olsa calisabilir raporu aldim suan isteyim mesela, mecbur kalinmadikca vaktinden once alinmasini tavsiye etmem tatlim ya.. yazik bebege ne gerek var yani
Suan 35.2 gunluk olduk dun coktu ama bugun yok sukur 10 sene sonra oldu bebegim once allahin sonra bu doktorun sayesinde degistirmekte istemiyorum vardir bi bildigi diye ins bir sorun olmaz...
Ben bu sene nisanda oğlumu 37 haftalik sezeryanla doğurdum nedeni doktorum tatla gitiyordu başkasına güvenmedim ila o doktoru istediğim icin.çok güzel geçti doğumum hiç bir sıkıntı çıkmadı.bebisimda çok şükür sağlıklı.bence hiç korkma.
Kizlar pazartesine gun verdi doktorum sezaryen icin bugun kontrolum vardi yani dun saat 12 yi gecti icin ☺ 3.75 gr olmus oglum benim aklima bisey takildi 2 dozda bugun yapildi toplam 6 tup yapildi 2 si katilip fazla degilmi sizce ?