Premature Bebekler 35 haftalık hamileyim bebeğimde gelişme geriliği varmış:( yardım edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

miretney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
225
139
103
iyi günler 32.hafta renkli doplerde bebeğimin ağırlığı 1400grdı ve doktor 2 arterden birinin tıkandığını söyledi. şuan 35 haftalığım ve bebeğimin ağırlığı 1700gr ayrıca kemik uzunlukları da kısa çıkıyor. çok korkuyorum ona birşey olacak diye uykularım kaçıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? aynı sorunu yaşayanlar, sizin bebekleriniz kaç kilo doğdu ve sağlıkları nasıldı?

Gelişim ve kilo alımı 32. Hafta durdu.
34+2 de Doğum yaptım.
Son durum nedir sizde?

iyi günler 32.hafta renkli doplerde bebeğimin ağırlığı 1400grdı ve doktor 2 arterden birinin tıkandığını söyledi. şuan 35 haftalığım ve bebeğimin ağırlığı 1700gr ayrıca kemik uzunlukları da kısa çıkıyor. çok korkuyorum ona birşey olacak diye uykularım kaçıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? aynı sorunu yaşayanlar, sizin bebekleriniz kaç kilo doğdu ve sağlıkları nasıldı?
Cnm benim bebeğim de de gelişme geriliği vardı ben preeklampsi olmuştum bebeğim 34 haftalık doğdu ve 1800 gr oldu 25 gün kuvoz de kaldıktan sonra çok şükür sağlığına kavuştu suan 22 aylik maşallah yaşıtlarından biraz geri olsada çok şükür çok iyi

Back
X