Doğuma Hazırlık 35.haftayı bitirdim ama bebeğim makat geliş :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NazMila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
142
53
98
33
Bebeğim makat geliş:KK43: çok üzülüyorum normal doğum istıyorum. Bebekleriniz kaçıncı haftada döndü? 35+2 deyim ve 1 hafta önde gidiyor gelişimi

Bebeğim makat geliş:KK43: çok üzülüyorum normal doğum istıyorum. Bebekleriniz kaçıncı haftada döndü? 35+2 deyim ve 1 hafta önde gidiyor gelişimi
Hiç üzülme canım, doğumdan 1 gün önce dönenler bile varmış. Normal doğum cesaretin varsa inşallah yapabilirsin...

Hiç üzülme canım, doğumdan 1 gün önce dönenler bile varmış. Normal doğum cesaretin varsa inşallah yapabilirsin...
çok teşekkür ederim🙏🏻evet çok istıyorum tabi önemli olan saglıklı olması ama ilk doğumum olacak. Yarın kontrolüm var ınsallah dönmüş olur ama yine kasıklarımda tekme hissedıyorum😔

çok teşekkür ederim🙏🏻evet çok istıyorum tabi önemli olan saglıklı olması ama ilk doğumum olacak. Yarın kontrolüm var ınsallah dönmüş olur ama yine kasıklarımda tekme hissedıyorum😔
Oyy kuzucuk, döner endişe etme. Dönmezse de sezeryan olursun. Ben sezeryanla dğum yaptım valla abartıldığı kadar zor değil oda çok kolay.

Oyy kuzucuk, döner endişe etme. Dönmezse de sezeryan olursun. Ben sezeryanla dğum yaptım valla abartıldığı kadar zor değil oda çok kolay.
Evet herkes öyle diyor😊 Haklısınız önemli olan saglıklı olsunda normal sezaryen farketmez🙏🏻 sadece dönmeside yetmiyor belki dönse bile yinede çatım dar olacak ve sezaryen olacagım belki bilmiyorum. Ama gönül işte normal olsun istıyor🙈

Evet herkes öyle diyor😊 Haklısınız önemli olan saglıklı olsunda normal sezaryen farketmez🙏🏻 sadece dönmeside yetmiyor belki dönse bile yinede çatım dar olacak ve sezaryen olacagım belki bilmiyorum. Ama gönül işte normal olsun istıyor🙈
Haklısın canım inşallah normal olur da, önemli olan haftasını tamamlaması, birde sütünün gelmesi. Gerisi kolay atlatılır. İnşallah bizde o haftaları görebiliriz. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibime geliyor.

Ben suan 35 haftaligim yanlis olmasın 28 de filandi galiba dokturum dedi bebek dönmüş diye. Sizinde inşallah dönmüş olur sağlıkla kucağına alırsın. Ben normal doğumdan cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun 🤗

Haklısın canım inşallah normal olur da, önemli olan haftasını tamamlaması, birde sütünün gelmesi. Gerisi kolay atlatılır. İnşallah bizde o haftaları görebiliriz. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibime geliyor.
Evet ya bazıları 9 ay nasıl geçti anlamadım diyor ama banada zaman cok zor gecıyor gibi🙈 Hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏻sizin doğum ne zaman

Ben suan 35 haftaligim yanlis olmasın 28 de filandi galiba dokturum dedi bebek dönmüş diye. Sizinde inşallah dönmüş olur sağlıkla kucağına alırsın. Ben normal doğumdan cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun 🤗
Sizin adınıza cok sevindim☺️ ınsallah bizimkide dönmüştür bugün kontrolüm var. Ama basını hala yukarda hissedıyorum😔 Hayırlısı artık

Sizin adınıza cok sevindim☺ ınsallah bizimkide dönmüştür bugün kontrolüm var. Ama basını hala yukarda hissedıyorum😔 Hayırlısı artık
Inşallah sizinde dönmüş olur 🤲🏻🤗 üzülmeyin ama hangi doğum hayırlıysa sağlıkla gelsin

Merhabalar benim de sizin haftalarınızda makat gelişiydi bunu farklı bi sebep için acile gittiğimde orda girdiğim ultrasonda öğrenmiştim ben de internetten dönebileceği pozisyonlar araştırdım çünkü normal doğum istiyorum. Kollarım dirseklerden yere dayalı, dizlerim koltuğun üzerinde olacak şekilde durdum yani secde pozisyonu gibi düşünün onun bacak ve kalça koltuğun üstünde olan hali. Biraz zor bi pozisyon en fazla 1 dk durabiliyorsunuz ben günde 3 4 defa yaptım. Yaklaşık 4 gün sonra kontrole gittim ve bebek dönmüştü mutlaka yapın tabii dikkatli bir şekilde ☺️

30 hafta civari dönüyor bebekler. 35 haftadan sonra alan daraldigi icin dönmesi zor. Ama dönmüs olmasi kesin normal dogum olacagi anlamina da gelmiyor. Yani akisina birakmalisiniz

Ben bildim bileli bebegim hep normal dogum seklindeydi ve nornal dogum yaptim 37. Haftasindada 2 cm aciklik vardi 38+1de de dogdu zaten ama cok uzulmeyin daha cok zamaniniz var bebeginiz her an hazir duruma gelebilir.

Merhabalar benim de sizin haftalarınızda makat gelişiydi bunu farklı bi sebep için acile gittiğimde orda girdiğim ultrasonda öğrenmiştim ben de internetten dönebileceği pozisyonlar araştırdım çünkü normal doğum istiyorum. Kollarım dirseklerden yere dayalı, dizlerim koltuğun üzerinde olacak şekilde durdum yani secde pozisyonu gibi düşünün onun bacak ve kalça koltuğun üstünde olan hali. Biraz zor bi pozisyon en fazla 1 dk durabiliyorsunuz ben günde 3 4 defa yaptım. Yaklaşık 4 gün sonra kontrole gittim ve bebek dönmüştü mutlaka yapın tabii dikkatli bir şekilde ☺
Teşekkür ederim dikkatli bi şekilde deneyeceğim☺️🙏🏻

30 hafta civari dönüyor bebekler. 35 haftadan sonra alan daraldigi icin dönmesi zor. Ama dönmüs olmasi kesin normal dogum olacagi anlamina da gelmiyor. Yani akisina birakmalisiniz
Evet artık dönmesi zorlastı sancıyla dönerse dönecek yoksa aynı pozisyonda kalacak😔

Anne karnında bebeğin yönünü değiştirmek için ehil ebe ve doktorların kullandığı yöntemler var. İki elle bebeği dışardan kavrayıp çeviriyorlar. Doktor Hakan Çoker'in başlattığı bir keşkesiz doğum uygulaması var. Uygulama kapsamında bir çok doktor ve ebe doğumun doğal seyrinde devam edebilmesi için eğitiliyor. Hakan beyle iletişime geçip bebeğin pozisyonunun değiştirilmesinde yardımcı olacak uzman önerisi alabilirsiniz. Benim bildiğim iki ebe var bu yöntemle bebeğin pozisyonunu değiştiren. İnstagramda @ebesenayyazici @ebeaysunselvi hesaplarından ebeler iletişime geçebilirsiniz. İkisi de konyada ikamet ediyor ama ben evde suda doğum konusunda yardım istediğimde istanbulda ebe önerisinde de bulundular sağolsunlar. Siz de en azından fikir olması için iletişime geçebilirsiniz. Yalnız unutmayın küçük de olsa bu yöntemle pozisyonu değiştirilemeyen bebekler var, kendinizi fevkalade şartlamayın ki bebeğin dönmemesi durumunda yaşayacağınız hayal kırıklığı büyük olmasın.

Back
X