35. hamilelik haftasinda olanlar...

luanam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
230
2
16
İstanbul
arkadaslar bisey sorcam....
35.hafta icindeyim ınanilmaz rahatsiz geciyordu....
kaburgalarımin arasindaydi sanki kızim ve cok hareketlıydı...
doturamıyordum uyuyamıyordum uzanamıyordum...
pazartesi gecesi birden karnımda bi rahatlama hissettim....
artik migdeme ve kaburgalarıma baskı olmuyor....
ama bebegimde eskisinden az oynuyor...
ve biraz yuruyunce gobek deligi hizasi serit seklinde asiri agrıyor ama dınlenınce geciyor....
boyle olan varmi doktora gitmelimiyim....
bir danisiyim istedim..

canım büyük ihtimal bebeğin dönmüş doğum pozisyonuna gelmiş
doğum pozisyonuna geçince kaburgadaki midedeki baskı azalıyor
benim bebeğim 3-4 hafta önce doğum pozisyonuna geldi
anlattığın gibi aşırı bir hareketlilikten sonra üst tarafta rahatlama oldu, nefes darlığım azaldı,
sadece belimde ve çatımda ağrı oluyor artık
bebeğinin hareketlerini takip et günün farklı zamanlarında en az 10 hareket hissetmelisin
benim bebeğimde eskiye göre daha az ve yavaş hareket ediyor
hafta sonu kontrolüm vardı doktor, hareketin azalması normal yeri daraldı artık dedi

tesekkur ederm canim endıselendım bıraz daha kontrolumuzede var cok sagol...hayırli kolay dogumlar olsun hepımize ınsallah :)

tesekkur ederm canim endıselendım bıraz daha kontrolumuzede var cok sagol...hayırli kolay dogumlar olsun hepımize ınsallah :)

amin canım hepimize inşallah
eğer çok kafana takılırsa doktora gitmesen bile sağlık ocağına gidip gebe izlemini yapan ebeye durumu anlatarak kalp atışlarına baktırabilirsin, kalp atışlarını duymak bile rahatlatıyor insanı

benimde otuz beş yeni bitti bebeğim doğum pozisyonunda ama gerçekten hareketleri yavaşladı bazen tedirgin oluyorum.. bu arada sağ kaburgamın altındaki kaslara kramp giriyor sanki uyuşuyor gibi bi fikriniz var mı

arkadaşlar bende 35. haftamdayım heyecan gittikçe artıyor bendede şöyle birşey oldu bilmiyorum sizde oldumu yakın zamanda gece belime ve kaburga altıma batmalar oldu ertesi gün karnımın üst kısmında rahatlama hissettim birde ara ara belime ağrı gelip gidiyor İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE ZAMANINDA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE TATLI BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…