- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
- Konu Sahibi Cekimyasasi
Ay evet çok geç siz bence mezar yeri bakın kendinize bir ayağınız çukurda zira

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer biri beni sevecek, hayalimde ki aşkı bulacağım inancı ile boşanacaksanız boşanmayın .Şöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar
10 yıl sonra 45 yaş çok geç bir yaş mı diye konu açmak istemiyorsanız tam zamani geç değil.Şöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar
Ben buna katılmıyorum her yasta hayata yeniden başlayabiliriz. Düşüp tekrar kalkmak bizlere mahsus. Çevrenizi eliye eliye gerekirse sizlere gerçek anlamda değer verenleri bulacaksınızŞöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar
O kadar haklısın ki.Bir de berbat dediği bir evlilikten çıkıyor üstelik kızı var.Yani anlamıyorum? Eşimi seviyorum ama şu an boşanmak zorunda kalsam, erkek görmeyeyim ömrümce modunda olurum. Çok mu önemli hayatınızda illa birinin olması? Kendi kendinize yetemez misiniz?![]()
Benimde bir arkadaşım (erkek) eşinin evine çok bağlı olduğunu onsuz asla bi yere gitmediğini anlatmıştı. Bende buna çok şaşırdım mesela. 10 yıllık filan evliler tek bir gün evde yalnız kalmadım diyo eğer gidilecek bir yer varsa beraber giderlermiş beraber dönerlermiş. Mesela kadının kız kardeşi varmış şehir dışında asla gitmez diyo. Annesi ile yakın oturuyorlarmış kadın asla kendi gidip kalmazmış. Banada bu çok garip gelmişti. Yalan olmasın aklıma eşine güvenmediği geldi. Ama kimseyi bu şekilde durduramazsın bana göre yapacak olan bir şekilde yapar. Ben öyle bir ilişki asla istemem mesela.geçenlerde bir arkadaş ballndıra ballandıra anlatıyor
kocası bir yere yollamazmış ,ailesi olmadan bir yere gitmezmiş, heryere ailecek giderlermiş
kadın kocası ile heryere gitmeli imiş,kocası bu şekilde olunca ailesini çok sahipleniyormuş falan fişmekan
yani düşünün karı koca arasındaki bağımlılığı, özgüven eksikliğini.
yani kadın kendi başına hiçbir işini halledemiyor ve bunu göğsünü gere gere anlatıyor
ben anlamayacak insana savunma yapmam ,birşey demedim ama tam sosyolojik bir vaka ..
bu tarz kadın çok var piyasada ve kadınlarımız hala bazı şeyleri farkedemiyor.
bir kadın kocası olmadan sosyal çevre edinebilmeli
kocası yokken de her işini görebilecek kapasitede olabilmeli
kocasının ve kendisinin kendilerine ait vakitleri ve alanları olmalı .
bu bir tercih değil bence artık sorumluluk .
çünkü yarın kocan olmasa ne yapacaksın?
hiçbiryere gdemez, hiç kimse ile iletişim kuramaz ,hiçbir işini beceremezsin.
bundan bu çıkıyor
o yüzden karı ve kocanın her anlamda özgür, ayakları yere basan ,kendi kendilerine yetebilen bireyler olmaları çok önemli
böyle ilişkiler her zaman uzun vadeli oluyor
ama sürekli beraber ,birbirlerine bağımlı yaşayanlar bir süre sonra ayrılıyor
o yüzden ya kadınlarımız kendini her anlamda donanımlı yapacak ve ayrılmaktan korkmayacak
ya da ya da başka seçenek yok..
lütfen kendinize değer verin..
bir erkek olmadan da yaşabilirsiniz.
Şöyle ki 35 yasindayim ve 7 yasinda bir kiz cocuk annesiyim.Evliligim berbat gidiyor ama herseye bastan baslayacak gucu kendimde bulamiyorum.Herseye gec kalmis gibi hissediyorum.Eger bosanirsam bir daha aski bulamayacagim gibi,bosanmis bir kadina eglence gozuyle bakiyor cogu erkek.Ciddi iliski dusunmuyorlar.Gercekten beni sevecek birini asla bulamayacak gibi hissediyorum.Cesaret,cesaret istiyorum ama gucum yok.Sizlerin bakis acisi nedir,ne dusunuyorsunuz,beno bir aydinlatin canim kadinlar