Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37 yasındayım 32. Haftadayım ama cok sorunlu bir hamilelik geciriyorum. her ay baska bir sorun cikti... simdi ki sorunum ise gebelige baglı kalp yetmezligi sürekli yatak istirahati sıkıştığım anda da doğuma alacaklarmış... ama hangi yaş olursa olsun hamilelik çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese nasip etsin... :)Yada o yaslarda hamilelik yasayanlar durumunuzu paylasirmisiniz.
Nasıl gidiyor canim.BENDE 37 YASINDAYIM İLK GEBELİĞİM
35 yasindayim ve 3.cocugumu bekliyorum.ufak kizim 10 yasinda aranin uzunlugundanmi yasimdanmi bilmiyorum ama bu biraz daha ağır geçiyor. Allahım hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahYada o yaslarda hamilelik yasayanlar durumunuzu paylasirmisiniz.
Oncelikle hayirli olsun canim az bir zaman kalmis insallah bebisini basarsin bagrina:) BEnimde 12 yasinda bir oglumm var uzun sure dusunmedim ama simdi istiyoruz olmuyr.gecen ay kistim oldugunu ogrendim ama onemsiz dedi ve hormonal degisiklikler yasadim 1 senede 10 kilo gibi.acaba diyorum yasa baglimi olmuyor gebelik yoksa bu rahatsizliklardan mi.? Durumunuzu paylastiginiz icin tsk ediyorum icime su serptiniz.37 yasındayım 32. Haftadayım ama cok sorunlu bir hamilelik geciriyorum. her ay baska bir sorun cikti... simdi ki sorunum ise gebelige baglı kalp yetmezligi sürekli yatak istirahati sıkıştığım anda da doğuma alacaklarmış... ama hangi yaş olursa olsun hamilelik çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese nasip etsin... :)
Hayirli olsun canm seninde bebisin:) kolay hamile kalabildin mi yada herhangi bisy uyguladinmi cnm.bende cok istiyorum35 yasindayim ve 3.coAv herhangi cugumu bekliyorum.ufak kizim 10 yasinda aranin uzunlugundanmi yasimdanmi bilmiyorum ama bu biraz daha ağır geçiyor. Allahım hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CNM.ILK COCUK HEYECANI BASKADIR:) tsk ediyorm hepinize umidimi yitirmek uzereyken..BENDE 37 YASINDAYIM İLK GEBELİĞİM
Amin canim Rabbim sanada hayirli evlat versinE="blgsdr, post: 41000310, member: 618255"]BENDE 37
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN CNM.ILK COCUK HEYECANI BASKADIR:) tsk ediyorm hepinize umidimi yitirmek uzereyken..
Iyi gidiyor Allaha şükür bebek hareketlerini daha hissetmedimNasıl gidiyor canim.
İlk gebeliklerde sorun daha az mı oluyor acaba
Canım geć evlendigim için önceleri olmayacak sandım ama ben her ihtimale karşı folik asit kullanmıştım eşimi ikna edebilsem sperm testi bile yaptiracaktım :) ama gerek kalmadı cok şükür... tek sıkıntısı yaştan dolayı çok test istiyorlar down sendromu riski deyip amniyosentez falan istediler ama ben yaptırmadım... biraz kalbimi zorladı ileri yaş gebelerde görülen bir sıkıntıymış gebelige bağlı kalp yetmezligı ... ama ilk gebe kaldıģım andan itibaren raporluyum sürekli yatak istirahatindeyim o yüzden pek sıkıntı olmuyor .... merak etme Allahım bu duyguyu sana da nasip edecek :)Hayirli olsun canm seninde bebisin:) kolay hamile kalabildin mi yada herhangi bisy uyguladinmi cnm.bende cok istiyorum![]()
37 yasındayım 32. Haftadayım ama cok sorunlu bir hamilelik geciriyorum. her ay baska bir sorun cikti... simdi ki sorunum ise gebelige baglı kalp yetmezligi sürekli yatak istirahati sıkıştığım anda da doğuma alacaklarmış... ama hangi yaş olursa olsun hamilelik çok güzel bir duyguymuş Allahım herkese nasip etsin... :)
Insallah kolayca kucagina almayi nasip etsin Mevlam.benim yasimda 37.ilk cocuktan sonra ara acmamak laxim ben bunun pismanlgini cok duyuyorum.canim bizim yas grubu icin bi risk yok artik sanirim, o kadar 40-46 yas arasi hamile haberleri okuyorum ki:)tsk ederim guzel dileklerin icin mutlu oldumCanım geć evlendigim için önceleri olmayacak sandım ama ben herile yaptiracaktım :) ama gerek kalmadı cok şükür... tek sıkıntısı yaştan dolayı çok test istiyorlar down sendromu riski deyip amniyosentez falan istediler ama ben yaptırmadım... biraz kalbimi zorladı ileri yaş gebelerde görülen bir sıkıntıymış gebelige bağlı kalp yetmezligı ... ama ilk gebe kaldıģım andan itibaren raporluyum sürekli yatak istirahatindeyim o yüzden pek sıkıntı olmuyor .... merak etme Allahım bu duyguyu sana da nasip edecek :)
ALLAH tamamina erdirsin cnm.insallah tum isteyenlere nasip etsin.33 yaşındayım ilk gebeligim çok şükür bir sıkıntım yok. Allah en kısa zamanda sanada tekrar nasip eder inşallah.
Amin canim, inanki hergece dua ediyorumm allahim isteyen herkese nasip et diye. Benim esimde duzenli Cinko,folik asit kullanmisti etkisi oluyor spermlereALLAH tamamina erdirsin cnm.insallah tum isteyenlere nasip etsin.