35 yaş ve amaçsızlık sorunu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Babam dedi ki senin de hedeflerin olmalu dedi.nasıl yani dedim.sonsuza kadar burada yaşayacak değiliz ya istanbula tayin almak gibi dedi.şu an deniz kenarında bir ilçedeyiz.babam buralı yaşam çok kolay küçük bir yer doğa vs.hoşuma gidiyor burası.29 yşıma kadr istanbuşda yaşadım ve 2012 den beri istanbuşda değilim ve burada mutluyum.babamsa istanbula gitmek istiyor.benim oğlana bakıyorlar burafa.sorun tayin de değil de benim hedef deyinxe anladıüım ailecek sağlığımız huzurumuz belki ilerde benim adıma bir ev çok da gerekli değil ama.olursa ilerde terfi etmwk isterim ama çok büyük bir hırsım yok.içsel huzurum oğlumu yetiştirmek sağlıklı yaşlanmak vs.35 yaşındaki arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum sizin hedefiniZ var mı

Babam dedi ki senin de hedeflerin olmalu dedi.nasıl yani dedim.sonsuza kadar burada yaşayacak değiliz ya istanbula tayin almak gibi dedi.şu an deniz kenarında bir ilçedeyiz.babam buralı yaşam çok kolay küçük bir yer doğa vs.hoşuma gidiyor burası.29 yşıma kadr istanbuşda yaşadım ve 2012 den beri istanbuşda değilim ve burada mutluyum.babamsa istanbula gitmek istiyor.benim oğlana bakıyorlar burafa.sorun tayin de değil de benim hedef deyinxe anladıüım ailecek sağlığımız huzurumuz belki ilerde benim adıma bir ev çok da gerekli değil ama.olursa ilerde terfi etmwk isterim ama çok büyük bir hırsım yok.içsel huzurum oğlumu yetiştirmek sağlıklı yaşlanmak vs.35 yaşındaki arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum sizin hedefiniZ var mı
Ben günü yasıyorum ama tanıdığım çoğu kişinin hedefi sizin hayatınız

Var tabi ki olmaz mı , yaşadığım şehirden kaçarak uzaklaşmak istiyorum mesela.
Sağlık ve eğitim yönünden zayıf bir şehirdeyim evladımın geleceği için memleketime geri dönebilmek en büyük hedefim .

Kalabalık bir şehirden; tenha, küçük bahçeli bir yere taşınmak. Ve çocuklarımı okulsuz eğitimle büyütmek gibi bir hayalim var...:KK51:

Insanlar istanbuldan kacmak isterken babanizin sizi buyuk sehire itmesi degisik olmus.bazen daha iyi olacak derken buyuk yerde yok olup gidiyorsun.kucuk yerde hedefler kucuk amaclar buyuk degil.buyuk yerde calistigin yerin bile hedefleri var ve kimse gozunun yasina bakmiyor.huzurunuz neredeyse orada kalin.

S Sabir_tasi
Insan amaçsız yaşayamaz ki.. Ne zaman tükenmişlik sendromuna girer, ne zaman amaçsız yaşar; iste o zaman hayattan zevk almaz hale gelir. Çocuğunuzla sağlıklı yaşamak da bir amaç. Ama Istanbul olmamalı bu. Insanlar buradan kaçmaya çalışıyor. Ben dâhil.. Neden buradayım, çünkü işim burada.

Şu an amacın ne diye sorarsan, öncelikli olarak ilk amacım; yuksek lisans yapiyorum onu bitireceğim. Diger taraftan bebek yapmaya çalışıyoruz. Ve istedigimiz birikimi yaptiktan sonra sakin bir hayat için sakin bir şehre/ ilçeye yerleşeceğiz ve olursa çocugumuzu orada büyüteceğiz. Hayatta kaldığımız sürece, sağlığımız el verdiğince amaclarımız bitmeyecek.. ;)

İstanbulda dayalı döşeli evimiz olduğu halde gitmiyorum.
Sürekli istanbulda yaşama düşüncesi bence korkunç. Her yıl daha zorlaşıyor yaşam şartları.
Bende amaçsız deyince işiniz gücünüz yok sandım.
Amaçlarınıza ulaşmışsınız bence çocuğunuz var işiniz var.
Daha büyük bir deniz kıyısı şehrine yerleşebilirsiniz.

Kocaeli den ege de deniz kenarına geldim. Yeni hedefim güney egeye gitmek, orada da bebeğim ve eşimle yaşlanmak mümkünse. Yaşım 35...
herkes gider mersin' e babanız gidiyor tersine. Bence onun istanbul' a gidesi var ve çocuğunuz ayağını bağlıyor. sizden hıncını psikolojik baskıyla alıyor.

Hedef istanbul mu? Zaten düzgün yerleşik bir hayatınız var ve bir çocuğunuz.
Çocuğunuzla sağlıklı güzel bir hayat sürmek olabilir hedef çoğu annede olduğu gibi:)
Babanızın canı öyle istiyor sadece :)))

İstanbul'un taşı toprağı altın miymis??
Miss gibi deniz kenarı memleketinde yaşıyorsun, evlenmissin,çocuğun olmuş, atamişsin.
Yani klasik bir aileyi memnun edecek bütün aşamalardan gecmissin, baban hala tatava yapıyor.
Çok ilginç.
' Benim hedefim burda mutlu bir hayat yaşamak, hamdolsun tüm istediklerime sahibim, çocuğum suda toprakta büyüsün istiyorum' falan de babana

Ben şu an küçük şirin bir yerde yaşıyorum burada yaşam kolay, huzurum ve sağlığım yerinde. İş yerinde çok sorun yaşıyorum aslında sevmiyorum iş ortamımı ama artık çok da takmıyorum. Denizi çok severim burada deniz yok maalesef.
Hedeflerim de var ama olursa olur olmazsa nasip diyorum. Yaşım 30, 31e doğru yol alıyorum ne mutlu evladın var ben senelerdir yalnız yaşıyorum bu da zor. Ailemle yemek yemenin tadı başka. Bunu özlediğimi söyleyebilirim. Ama bu konuda ya baba kendi hedeflerine kızı uysun istiyor ya da kızı ayrı bir düzen kursun. Bilemedim düşüncem bunlar.

31 yaşındayım hedefim kısa vadeli benim. Bi ev köy sahibi olamam ama bu yaz alaçatıda küçük bi butik otelde tatil yapmak istiyorum.

Back
X