35 yaştan sonra gebelik

swann

14.11.2017 B.K:72 Boy:1.76 Güncel:71 Hedef:68
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
1.306
489
123
selam kızlar..
36 yaşındayım. bebek istiyorum. var mı benim gibi olan??

var cnm bende 36 ya girdim 2. çocuk için 1 buçuk senedir uğraşıyorum geçen yaz temmuzda 1 düşüğüm oldu bu ay rahim filmi çektirdim tek tüp kapalı çıktı ve adetim de bugün 3. gün gelmiyor gecikti test yapıyorum tek çizgi hiç belirtide yok biraz daha bekleyip doktora gidicem hakkımızda hayırlısı

var cnm bende 36 ya girdim 2. çocuk için 1 buçuk senedir uğraşıyorum geçen yaz temmuzda 1 düşüğüm oldu bu ay rahim filmi çektirdim tek tüp kapalı çıktı ve adetim de bugün 3. gün gelmiyor gecikti test yapıyorum tek çizgi hiç belirtide yok biraz daha bekleyip doktora gidicem hakkımızda hayırlısı

hayırlısı canım . geçmiş olsun , bir an evvel git bakalım ne diyecek doktor. bazen idrarda çok geç çıkabiliyor. kan ver bence kanda çıkar kesin.. benimde 27 aylık oğlum var. iki ay oldu korunmayı bırakalı. bekliyorum. senin oğlun kaç yaşında?

Son düzenleme:
saol cnm biraz daha bekliycem benim oğlum 6 yaşında seninde ALLAH bağışlasın cnm isteyen herkezin hakkında hayırlısı olsun

saol cnm biraz daha bekliycem benim oğlum 6 yaşında seninde ALLAH bağışlasın cnm isteyen herkezin hakkında hayırlısı olsun
Allah bağışlasın oğlunu cnm. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Back
X