36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

stormangel06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
10
12
3
3 buçuk yaşnda bir kızım var.Eşimin son zamanlardaki tuhaf hareketlerinden şüphelenip telefonunu takibe aldım.whatsapp üzerinden bi evli kadınla konuşmalarını yakaladım.Sohbet sitesinden bulmuş 4 aydır görüşüyormuş.ama o kadar da değil aynı anda bi kaç bayan daha var.neden yaptın dediğimde boşluktaydım ve farklılık istedim dedi.Maddi bazı sorunlarımız vardı bu onu haklı çıkarmaz.amacının cinsellik olduğunu söylüyor ben seni seviyorum ama cinsel anlamda farklılık istiyordum dedi.Bana düzeleceğine ve bir daha yapmayacağına yemin etti.Ben boşanmayı istedim ama çocuklar dolayısıyla bi şans istedi.Ne yapmam lazım.bu yola çıkmış bi insan,başladığını bitirmek istemez mi?şeytan aklına girmiş bir kere..Benim hayatımın merkezindeydi,aklına başkası düşerse beni aldatmaz gelir söyler sanıyordum dünyamı yıktı.Akıl verin çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Mesleği olan bi bayanım.ona muhtaclığım yok amaçocuklarım??

Bundan sonra hep bir şüphe içinde yaşayacaksın. Hem Ona hem kendine hayatı zindan edeceksin. Ama yok ben bunları yapmam üstesinden gelebilirim diyorsan devam et. Yoksa bir aile zaten olamazsınız. Dediğin gibi bu yola girmiş bir kere bırakır bu işleri bilemem. Amacının cinsellik olması daha kötü değil mi. Gerçi aldatmanin şekli sebebi olmaz ama bu daha mide bulandırıcı

Allah imtihan etmesin.
Bekara bosamak kolay.
Ayrilmak gerekir diye düşünüyorum ben ancak bu hayat sizin. Bosaninca çocuklarınızdan bosanmiyorsunuz.
Açıkçası ben söyle düşünüyorum inanciniz varsa sayet belki okumussunuzdur. Zina da evli adamin evli kadinin cezasi recmdir. Bekarinki sadece uyari ve sopadir.

Ve temiz erkekler temiz kadinlara..

Bu açıdan bosanilmali..
Bu ayıbı birakin o taşısin omuzlarinda..
Siz yuklenmeyin.. sag salim alin inşallah bebeğinizi kucağıniza..

Çocukların da mecburen bir aile de büyümüş gibi olmayacaklar tabi. Ben de bosanmayi çok istedim hamileyken. Bizim sorunlarımız farklıydı ama bebeğim babasından uzakta büyüsün istemedim. Seni çok iyi anlıyorum. Yapabilirim diyorsan devam et hamilesin çünkü yapmak istediğini yapmış mi peki

Bu hafta icin bulusma ayarlamis kadinla.ama ben ogrenip de yuzune vurunca her seyi itiraf etti.agladi...Allah benim belami versin dedi.ben niye boyle biri oldum dedi.Onu anlamaya calismiyorum cunku asla anlayamam.hakli hic bir tarafi yok.6 yillik evliligim onceso flortle beraber onunla gecen 12 yilima aciyorum sadece.benim sonsuz sevgi ve sadakatim karsiliginda gorecegm bu olmamaliydi.kafam cok karisik.biliyorum ki hic birsey eskisi gibi olmayacak.asla affetmem beni aldatsa diyordum buyuk konusmusum simdi dusunuyorum.bunda hamile olusumun payi fazla.cocuklar olmasa daha kolay olurdu bazi kararlaro almak sanirim :(

Burada herkes sana boşan diyecek
Çünkü başına gelmeyince boşan demek kolay
Evet bir kere yapan twkrar yapabilşr,pek çoğu yapar
Ama sen bu adama ikinci şans vermek istiyor musun?Asıl olay bu
Benim eşim bu şansı hakediyor ve ben ilşkinizin bunu atlatabileceğime inanıyorum,bu konuyu mümkün olduğunca aklımdan sileceğim diyorsa ver bir şans daha
Ama hayır diyorsan verme
Her halükarda karnındaki bebeğini düşün,sakin,karar vermek için doğuma kadar kendine zaman tanı

Burada herkes sana boşan diyecek
Çünkü başına gelmeyince boşan demek kolay
Evet bir kere yapan twkrar yapabilşr,pek çoğu yapar
Ama sen bu adama ikinci şans vermek istiyor musun?Asıl olay bu
Benim eşim bu şansı hakediyor ve ben ilşkinizin bunu atlatabileceğime inanıyorum,bu konuyu mümkün olduğunca aklımdan sileceğim diyorsa ver bir şans daha
Ama hayır diyorsan verme
Her halükarda karnındaki bebeğini düşün,sakin,karar vermek için doğuma kadar kendine zaman tanı

Benim başıma geldi boşadım bu durumda boşan diyebilir miyim izninizle ?

bazı adamlar gerçekten eşleri hamileyken cinsellik olmamasından dolayı bu yola giriyor. ha haklı mı hayır asla? ama ortada çocuklar var karnınızda bir bebek var. ben bir süre ayrı kalmanızı tavsiye ederm. o sırada boşanıp boşanmayacağınıza sağlıklı şekilde karar verin.

Yani bir kadın için dünyanın en acı şeylerinden biri Bi de yüzsüz yüzsüz farklılık arıyordum mu diyor şaka gibi bizimle paylaşsanız da karar mercii sizsiniz malum bekara kadın boşamak kolay

Affedersen yine yapacaktır.

Ne nankör, ne pis, ne iğrenç bir adammış! Sen, sizin yavrunuzu taşı, herif değişik fanteziler için seni aldattığını söyleşin, pesss!

Back
X