36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Cok cok zor bi durum en cok destegine ihtiyaciniz oldugu zamanda hem yalniz kalmissiniz hem de boyle bir dert birakmis ustunuze.
Ben kucuktum, halam ikinci cocuguna hamileydi. Enistem olacak pislik aldatti, halam anneme gelir anlatir aglardi. Ama affetti cunku cok seviyodu kocasini ve calismiyodu da. Affetme sebebi hangisi bilmiyorum gerci. Enistem aglamis yalvarmis birakirsan olurimler falan. Aradan bi kac yil gecti, evde mektup buldu halam, yan komsusu kocasina yazmis iliskileri varmis. Iki cocugum var dedi affetti. Cocuklar biraz buyudu bi duyduk bu adam kadinin birine ev acmis. Halam cocuklari buyudugu halde yine bosanmadi. Ne cocuklar mutlu oldu, ne kendi.. gittikce zatifladi, coktu. Kocasina bakislari bile kin nefret dolu acikca goruyoruz ama yine de birakamiyo. Kizlari babalari var diye cok mu mutlu yetisti, hayir. Annelerine anne babasiz kalmayalim diye bosanmadin bu adami cektin yillarca mi dediler, hayir. Sadece babalarindan nefret ettiler. Buyuk olan kiz gitti evlendi erkenden o evden kurtulmak icin, kucuk de firsat kolluyo simdi evden gidebilmek icin.
Ben sanirim basima boyle bi sey gelse hem ondan nefret ederdim boyle bi seyi bozdugu icin, hem deli gibi affetmek isterdim ama icim hic sogumazdi bana dokundugunda hep aklima gelirdi surekli kavga ederdim hic mutlu olamazdik. O yuzden cok aci ceksem de heralde bosanirdim bilmiyorum...

Back
X