Premature Bebekler 36+5 günlük yiğenim yoğunbakımda DUAlarla

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

gkurt1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
127
2
118
İzmir
Merhaba arkadaşlar cmrtesi günü Elif Gökçe miz sezaryanla 2700 gr olarak dünyaya geldi.Onun gelişi ailemizi mutluluk kattı.Ama canım yeğenim erken dünyaya geldi için nefes almakta sorun yaşıyordu, ablam emzirmeye çalıştığında sütünü emmiyordu.Çok zor hareket ediyordu, hemsirenin söylemesiyle biberonla ona mama verdim almadı,altını temizledim canım yiğenim.
Çok üzülüyorum yiğenime bir şey olucak diye.Çünkü benim yaşadığım acıları ablamın yaşamasından çok korkuyorum.Ablamla ben aynı dönemde hamile kaldık.Takdir-İlahi kızım 23 haftalıkken servikal yetmezlik nedeniyle 27/09/2012 gününde Azram öldü.Çok büyük bir acı Rabbim ablama yaşatmasın,sizden Elif Gökçe'miz için Hz.Yunus (A.S) balığın karnındayken okuduyu duayı okuyabilir misiniz, Allah Razı Olsun..

Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn

korkma üzülme canım 37 haftalık olmus nerdeyse premature degıl, sayılmıyo sanırsam, bişi olmaz allah esırgesın dualarımız senınle sende bol bol dua et.....

Merhaba arkadaşlar cmrtesi günü Elif Gökçe miz sezaryanla 2700 gr olarak dünyaya geldi.Onun gelişi ailemizi mutluluk kattı.Ama canım yeğenim erken dünyaya geldi için nefes almakta sorun yaşıyordu, ablam emzirmeye çalıştığında sütünü emmiyordu.Çok zor hareket ediyordu, hemsirenin söylemesiyle biberonla ona mama verdim almadı,altını temizledim canım yiğenim.
Çok üzülüyorum yiğenime bir şey olucak diye.Çünkü benim yaşadığım acıları ablamın yaşamasından çok korkuyorum.Ablamla ben aynı dönemde hamile kaldık.Takdir-İlahi kızım 23 haftalıkken servikal yetmezlik nedeniyle 27/09/2012 gününde Azram öldü.Çok büyük bir acı Rabbim ablama yaşatmasın,sizden Elif Gökçe'miz için Hz.Yunus (A.S) balığın karnındayken okuduyu duayı okuyabilir misiniz, Allah Razı Olsun..

Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn

ALLAH o küçük meleğin yardımcısı olsun inşallah herşey yoluna girer rabbim yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlum 21.10.2012 de 32+6 olarak doğdu. kilosu 2.540 gramdı boyu 48 cm di. 9 gün küvezde kaldı şuan 2 ayımız bitti bile. Hiç merak etme benim bebişim sizin ufaklıktan bile küçük doğdu şuan gayet sağlıklı.

Back
X