Merhaba arkadaşlar cmrtesi günü Elif Gökçe miz sezaryanla 2700 gr olarak dünyaya geldi.Onun gelişi ailemizi mutluluk kattı.Ama canım yeğenim erken dünyaya geldi için nefes almakta sorun yaşıyordu, ablam emzirmeye çalıştığında sütünü emmiyordu.Çok zor hareket ediyordu, hemsirenin söylemesiyle biberonla ona mama verdim almadı,altını temizledim canım yiğenim.
Çok üzülüyorum yiğenime bir şey olucak diye.Çünkü benim yaşadığım acıları ablamın yaşamasından çok korkuyorum.Ablamla ben aynı dönemde hamile kaldık.Takdir-İlahi kızım 23 haftalıkken servikal yetmezlik nedeniyle 27/09/2012 gününde Azram öldü.Çok büyük bir acı Rabbim ablama yaşatmasın,sizden Elif Gökçe'miz için Hz.Yunus (A.S) balığın karnındayken okuduyu duayı okuyabilir misiniz, Allah Razı Olsun..
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn
Çok üzülüyorum yiğenime bir şey olucak diye.Çünkü benim yaşadığım acıları ablamın yaşamasından çok korkuyorum.Ablamla ben aynı dönemde hamile kaldık.Takdir-İlahi kızım 23 haftalıkken servikal yetmezlik nedeniyle 27/09/2012 gününde Azram öldü.Çok büyük bir acı Rabbim ablama yaşatmasın,sizden Elif Gökçe'miz için Hz.Yunus (A.S) balığın karnındayken okuduyu duayı okuyabilir misiniz, Allah Razı Olsun..
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü min'ez-zâlimîn