36 gunluk annenin saglikli beslenme gunlugu

The100

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
145
77
13
Dogum yapali 36 gun oldu. 60 kiloyla hamilge basladim 80 kiloyla doguma girdim sezeryan oldum bugun itibariyle saglikli beslenerek 66.700 e dustum bebegime sadece anne sutu veriyorum amacim sutum azalmadan kalan kilolarimi verebilmek ilk hedefim 60 kilo olmak

Beni motive eden dusunce ise eger saglikli beslenmeyi birakirsam bastan baslamak zorunda kalirim asla birakmadan kalici kilo vermek pes etmemek

Guncel kilo 62.700

Eklentiler

• Screenshot_20180605-121944.webp
    Screenshot_20180605-121944.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Gun icinde yaptiklarim 3 ltre su icmek 3 fincan rezene cayi icmek ekmek pilav hamurisi asla yememek abur cuburdan uzak durmakk ve aksam yemekten sonra hicbisey yememek suana kadar bunlari yaparak zayifladim 40 im ciktiktan sonra eliptik bisiklete basliycam

Kahvaltida yediklerim
1 tabak karpuz
1 tane haslanmis yumurta
7 tane yesil zeytin
1 avuc peynir
1 tatli kasigi kayisi receli
Yarim domates
Cok az kavun

Ekmek yokkkkk tabikide

Simdi rezene cayimi iciyorum sonra evde hizli yuruyus yapicam adim sayari acip hedef 5000 adim

Evvet 37.gun sabah 66.500 ciktim
Yavas emin adimlarla ilerliyorum
Geri donmek pes etmek yokk

Kahvaltida bir tabak karpuz bir yumurta yiyecegm istahim yok bol su tabikide

38.gun sabah yine dunle ayni 66.500 pes etmekk yok az yemeye devam haftaya 65 olmayi planliyorumm yavas emin adimlarla ilerliyorum kilom ayni cikinca uzulmuyorum artik en azindan fazla cikmadim diye seviniyorum

Bu kilo verme isi sadece sabir isi ve gercekten nefsine hakim olmaktan geciyor okadar guzel iftar davetlerine gittim ona ragmen hic bozmadim beslenme seklimi.
Cunku dusunuyorumda eger suana kadr dikkat etmeseydim muhtemelen 70 li kilolarda olacaktim kendimi begenmeyecektim
Bugune kadar yedim de ne oldu
Gecen bi arkadasim gordu ne guzel hic dogum yapmis gibi degilsin dedi cok mutlu oldum
Ama yolum uzun tabikida iyi degil mukeemmel gorunmek hedefim 2 cocuk annesi olarak tam citir olmak istiyorum

40.gun kilom 66.300 oh bee gercekten sabredince gidiyor kilolar ben gunde 100 gram versem en kotu 10 gunde 1 kilo yapar ayda 3 kilo yapar daha ne isterimm

65 lere az kaldii haftaya insalah 65 olmaliyimm

41.gunden merhaba bugun 66.400 ciktim dunden 100 gram fazla muhtemelen vucudum su tuttu moral bozmuyorum yarin bi anda eksilere dusebilirim sonucta hedef 10 gunde 1 kilo vermek zaten aynen devamm

42.gunden selamlar veee 66.100 ciktim her gun biraz daha eriyorum hedefe adim adim yaklasiyorum bugun bebek arabasina koyup bebisi 14 bin adim yurudumm yarin belki 65 gorme umudum var durmak yok yola devam hala kiyafetlerim olmuyor giyecek bisey bulamiyorum ama 54 kilo olmadan kendime cop bile almiycam 5 ayda zayiflamam lazim ise basliycamm cunki

47.gunden selam ve sonunda 65.400 um arada buraya yazamadigim oluyor ama birakmadim az yemeye devamm

48.gundenn merhabaa bugun 65 300 gordum 100 gram daha vermisim cok sukur eski pantolonlarim yavas yavas olmaya basladi bu surecte sutumde bi azalma olmadi herseyden yedim ama az yedim tabi pilav makarna ekmek hala yok hayatimda bebisim buyuyoo ben kuculuyorumm tan istedigim seydi :)

51.gunden gunaydin bugun 65.100 ciktim cok mutluyum sutum azalmadan yavas yavas kilo veriyorum dun isyerime gittim bebisimle cok olumli yorumlar aldim herles ne kadar zayiflamissin boyle dedi 50 gunde 15 kilo vermis oldum aynen devam

merhaba.azmine hayran.kaldim arkadasim.benimde bebegim 57 gunluk 80le doguma girdim dogumdan sonra eve geldigimde 69kilo idim ama ben.nalesef fazla tatlici olsugumdan 2kilo aldim 10gundur dikkat ediyorum 70e indim.12kilo fazlam var.2cocukluyum bende.ama senin kadar azimli degilim malesef

Veee sonunda 64.700 gordum 53.gun kilomm kendi azmimle irademle verdim inanamiyorumm demekki isteyince oluyor bundan sonraki hedef 63 haydi bismillah

E
merhaba.azmine hayran.kaldim arkadasim.benimde bebegim 57 gunluk 80le doguma girdim dogumdan sonra eve geldigimde 69kilo idim ama ben.nalesef fazla tatlici olsugumdan 2kilo aldim 10gundur dikkat ediyorum 70e indim.12kilo fazlam var.2cocukluyum bende.ama senin kadar azimli degilim malesef
Merhaba canim bende 80 le girdim eve geldigimde 74.500 dum bir gram bile kndiliginden gitmedi inan ki dogumda 6 kilo vermisim geri kalan 10 kiloyu kendim yemeyerek verdim istersen sende basarabilirsin kafada bitirmek onemli olan bebegim bu ay yine 1 kilo almis cok sulur diyetim onu etkilemiyor bol su iciyorum suan 64.700 um hedefim ise 55

Tam 53 gundur sofradan tam doymadan kalkiyorum artik alistim az yemeye su siralar beslenme seklimi biraz degistirdim cukulata falan yiyorum yada 2 3 kasik makarna ama midem o kadar kuculmus ki hemen doyuyorum

Verilen 16 kilodan sonra kendime odul vermenin zamani geldi dedim actim buyuk boy bir cips bir bardak kola ve dondurma sonuc ne mi oldu sadece dondurmayi yiyebildim karnim doydu :)

Vee en onemlisi sirrim 5 yasindaki oglumla ayni tabaktan yemek yiyorum kendime ayri tabak koymuyorum once ona yediriyorum sonda kalan birkac kasik yemegi ben yiyorum tabi bol yogurt ve suyla

56.gun kilom 64.500 hedefe ilerlemeye devam bir hafta icinde 63 olmaliyim aslinda yavas kilo verdigimo dusundum ama hesaplayinca yaklasik 2 ayda kendi cabamla 10 kilo verdim ve emzirmeye devam ettim sanirim taktigi ogrendim bugun eliptik bisiklete basliyorum 10 gun ara vermeden hergun 1 saat yapicam bakalim hizlanma olacakmi kilo vermemde

Back
X