36 gunluk annenin saglikli beslenme gunlugu

57.gun kilom 64.300 zayiflamaya devam dun 20 dk eliptik yapabildim dikislerimi fazla zorlamak istemedim

Vee 60.gundennn merhaba sonunda 63.900 oldumm kendimi seviyorum azmimi seviyorum irademi seviyorumm basaricam inaniyorum simdiki hedef 62 hadi bismillah

64.gunden selam hergun girip yazmasamda saglikli beslenmeye devam ediyorum guncel kilom 63.700

66.gunden merhabaa ve an itibariyle 63.200 ciktimmm cok mutluyumm simdiki hedefim 62 olabilmek

Bu basligi acali tam 1 ay oldu ve ben 3 kilo verdim tam hedefledigim gibi oldu 10 gunde 1 kilo gitti ve sutum hic azalmadi bebegimi anne sutuyle besliyorum asil hedefim olan 54 kiloya yaklasiyorum insalalh bi 50 li rakamlari gorsem neyse 2 ay daha bu duzen devam edersem 6 kilo daha gidecek iste ozaman hedefe cok yaklasmis olacam

70.gunden selammm 62.900 gordum sonunda bugun benim dogum gunum ama kardesimden baska kimse kutlamadi biraz icimde burukluk var esimde unuttu sanirim insanin sosyal medyasi olmayinca kimse hatirlamiyor dogum gununu neyse ben yeni yasima yeni kilomla girdim mutluyum

75.gunden gunaydin 62.300 oldum 61 e cok az kaldi aynen devam ekmeksiz bir hayat e kilo verme yolunda ilerliyorum

Artik gunleri saymiyorum cunku anladimki benim beslenme tarzim degisti bu bi diyet degil ben artik tika basa yiyemiyorum saglikli besleniyorum ve ayda 3 kilo veriyorum suanda 60.500 oldum hamilelige basladigm kilodayim hedefim 55 olmak suan icin bakalim 55 olduktan sonrs sanirim kilo vermemek icin cabalamam gerekecek cunku midem baya kuculdu bu arada bebegim hala sadece anne sutu aliyor

Kilo vermem yavasladi bebegim 4 aylik oldu kilom 59.100 bu sabah cok mutluyum 21 kilo verdim kaldi 4 kilo

Back
X