36 hafta da sanci

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar Merhaba,35+6 günlük ken muayne olmak için doktora gittim sancim vardı hissediyordum özellikle bebegin kasiklarima yaptığı baskıyı batmayi vesaire. Nst sonucunda çok sancim cikti baya hatta,açılmam da varmis bebek kanala yerlesmis dedi.doktor serum ve ilaçla tekrar nstye bağladı sancılarım hafiflemisti.eve gönderdi suan evdeyim.bu durum da olunca dogum ne kadar ertelenebilir ne kadar daha sabreder bebisim acaba.suan bile hareket ettikce asagiya baski hissediyorum.bu arada bebeğimin kilosu da az 2600 kadar.en azından bir 3200 olsun istiyorum.ne yapmam gerek çok vaktim yok sanırım. Tecrübeli anneler yardım eder misiniz ilk hamileligim..

Cnm madem açılman var doktor neden gönderdi seni hastaneye yatış verseydi ya.Çok fazla rahatsızsan bence haataneye gitmelisin tekrar

Dr kullanman icin ilac verdimi.prepar adalat gibi.eger verdiyse onlar belki biraz daha tutabilir.ilac vermediyse yapcak birsey yok yakinda kucagina alirsin saglikla ins.

Cnm madem açılman var doktor neden gönderdi seni hastaneye yatış verseydi ya.Çok fazla rahatsızsan bence haataneye gitmelisin tekrar
Valla bilmiyorum ki,suan çok fazla sancim yok yani ara ara vuruyor. .yogunlasirsa agrin gel dedi..bende bilmiyorum ki nasıl oluyor bu işler

Dr kullanman icin ilac verdimi.prepar adalat gibi.eger verdiyse onlar belki biraz daha tutabilir.ilac vermediyse yapcak birsey yok yakinda kucagina alirsin saglikla ins.
Hastane de bir tane ilaç içtim onun haricin de birsey vermedi..

Doktor herhangi bir şey söylemedi mi?
Normal çocuk icin hesaplanan tarih 38 hafta.
Bildiğim kadarıyla 38'den 2 hafta ve 2 sonrası zaman aralıginda bebek dünyaya gelmiş oluyor.
Çocugunuz gelişimini zaten tamamlamıstir.
Endişe etmeyin.
Saglıcakla kucagina alırsin inşallah

Hastane de bir tane ilaç içtim onun haricin de birsey vermedi..
Ben hastanede yatmıştım doğum yapana kadar erken doğumdan dolayı adalat verdiler banada ilaçla 10 gün zor tuttuk beni wc bile göndermiyprlardı.Akıntın çok çoğalır muhtemelen fazla ayağa kalkmamaya dikkat et ilaç vermediyse başka da yolu yok

Serum ile durdurmaya çalışıcam ne kadar dursa kardir ama gelmek istiyorsa da yapacak birsey yok zaten riskli değil dedi..bende o an ki telaşla pek birsey soramadım. .

Serum ile durdurmaya çalışıcam ne kadar dursa kardir ama gelmek istiyorsa da yapacak birsey yok zaten riskli değil dedi..bende o an ki telaşla pek birsey soramadım. .
Endişe etme, streste yapma.
Benim iki kızımda 40. haftada doğdular.
Erken olduğu daha iyi.
Gec olunca zaman gecmek bilmiyor,bebek iri oluyor, dogumu etkiliyor.

Endişe etme, streste yapma.
Benim iki kızımda 40. haftada doğdular.
Erken olduğu daha iyi.
Gec olunca zaman gecmek bilmiyor,bebek iri oluyor, dogumu etkiliyor.
Bende Kilosuna takıldım 3000 kilo gorebilseydik keşke diyorum ama artık ne yapalım acelesi var bizimkinin

Bir sıkıntı yaşadınız mi peki
Ilk once sunu soyleyeyim sıkinti yasayip yasamamak bebegin durumuyla alakali.
Benim 3 cocugum var ve 3ude erken dogdu premature.
Ilk cocugum 36.4 de dogdu 8 gun kuvezde kaldi.
Ikinci cocugum 34.4 de dogdu hic kueze girmedi.
Ucuncu cocugum 32.6 da dogdu 18 gun kuvezde kaldi.suan dogali 4 bucuk ay oldu.
Sen gonlunu ferah tut ins saglikla kucagina alirsin.
Muz ye bal serbeti ic sut ic kilo yapsin bebegine.

İnşallah,bakalım sütu baya bi arttırdım iki gündür. İnşallah faydasını goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…