- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Ee olacak o kadar bebislerimizden bize miras :)) benimde yanlarimda catlaklar oluştu. Bebe yagi kullaniyorum oda sadece dustan dusa. Yaglanmayı kremlenmeyi hic sevmiyorum ya bunu bile zar zor suruyorum
Benim de yanlarda var daha doğrusu küçüklüğümden beri vardı kilo alıp vermekten sanırım ama bu göbeği görünce şok geçirdim bugünbebe yağını bende düşünmüştüm zamanında ama bazısı ise yarıyor bazisi yaramıyor dedi öyle olunca çatlicagi varsa da çatlıyor demek diye düşündüm kendi kendime
Catlaklar bendede hep vardı zaten kilodan dolayi. Ama artk beyazlamislardi:)) bebe yagininda oyle faydasi yok. Elimdeki bitsin badem yagi dusunuorm. Dedigim gibi iskence geliyor yaglanmak:))
İnanırım valla :) kaşımayın yeterkisizin kaç haftalik ?
Benim 28 hafta. Sizin ne guzel yaklasmis maşallah.
Benim haftam senden daha geri ben vazelin bebek yağı mustela kakao yağı ve daha niceleri Allah ne verdiyse her gün banyo ediyorum resmen ama çatladım yine . Yani çatlıcan varsa çatlıosun malesefSelam kızlar.
Bugün telefonumla gobegimin fotoğrafını anneme atınca fark ettim göbeğim bi hayli çatlamış. Önümü goremedigim için fark edemiyordum. Hiçbişey kullanmadım, kullansaydım ne kadar fark edecekti bilemiyorum.
Şöyle düşünüyorum. Üzüldüm mü? Evet. Ama bu bana evladimdan yadigar. Yani aman bunlar gecmicek ben napicam diye düşünmüyorum geçmese de olur. Ama siz siz olun göbeğinizi kaşımayın sanırım bu yüzden çatladı
Bu da çatlak göbek selfiesi,
Hayırlı akşamlar..
Benim haftam senden daha geri ben vazelin bebek yağı mustela kakao yağı ve daha niceleri Allah ne verdiyse her gün banyo ediyorum resmen ama çatladım yine . Yani çatlıcan varsa çatlıosun malesef
Çatlama genetik bana kalırsa benim de göbeğim değilde yanlar çatlamış gibi göbeğim çok büyümedi acaba ondan mı ya da zeytinyağı kullandım ondan mıOlcağı varsa oluyor çok da takma
Dr başta genetik dediğinde annemin karnı gözümün önüne geldi aman yarabbi dedimGenetik olabilir annemin de çok fena yanlar ve önler yani kadının fiziğini bozmuşuz resmen abi kardeş
Göbek değilde göğüsler fena benim, attığınız fotodaki gibi mosmorama dert ediyo muyum? Tabiki hayır. Evladım sağlıklı olsunda ben razıyım. Başta bebe yağı kullandım, doktorum cildin çok kuru normal nemlendirici kullan dedi onu kullandım şmdi hiç bişey kullanmıyorm çok zor oluyo valla kış günü sürün dur bütün iç çamaşırları kıyafetler batıyo amaaann dedim göbeğim henüz çatlamdı ama sağ yanımda iki üç tane yakaladım :) öncedende vardı zaten kardeş geliyo onlara sevinsinler garibim :))
Benim daha fazla çatlak:))Selam kızlar.
Bugün telefonumla gobegimin fotoğrafını anneme atınca fark ettim göbeğim bi hayli çatlamış. Önümü goremedigim için fark edemiyordum. Hiçbişey kullanmadım, kullansaydım ne kadar fark edecekti bilemiyorum.
Şöyle düşünüyorum. Üzüldüm mü? Evet. Ama bu bana evladimdan yadigar. Yani aman bunlar gecmicek ben napicam diye düşünmüyorum geçmese de olur. Ama siz siz olun göbeğinizi kaşımayın sanırım bu yüzden çatladı
Bu da çatlak göbek selfiesi,
Hayırlı akşamlar..
İnşallah olmaz ablamda hiç olmadı üstelik o hiç bir şey kullanmadı bileSon ay çatlıyor zaten annenizin ki nasılsa sizin de öyle olur birinci de olmazsa bile ikinci üçüncü çocukta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?