Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36+2 de 3.350ymiş bebeğim 38+2de dünyaya geldi. Her bebeğin farklı ve genetik faktörler de etkili. Plesenta yaşlanması başlamış olabilir mi?Herkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
Herşey haftasıyla uyumlu canım 32. Haftada kilosu öndeydi bile şimdi neden böyle anlamadım baya az geldi doktor normal dedi ama bilmiyorum36+2 de 3.350ymiş bebeğim 38+2de dünyaya geldi. Her bebeğin farklı ve genetik faktörler de etkili. Plesenta yaşlanması başlamış olabilir mi?
Kafa karın çevresi nasıl haftasıyla uyumluysa zayıf iri çok önemli değil.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Normal de kendi doktoruma gitmedim bugün devlet Hastanesi'ne gittim bu doktor normal dedi ama internetten bakınca az geldi herkes 3 kilo ve üstü olarak yazmış o yüzden az geldiBenim de 36.haftada 2850 cikti kilosu.
2600 az degil sanki doktor bir sey demedi mi?
Cihaz da belki fark edebilir.
Normal de kendi doktoruma gitmedim bugün devlet Hastanesi'ne gittim bu doktor normal dedi ama internetten bakınca az geldi herkes 3 kilo ve üstü olarak yazmış o yüzden az geldi
canim ben 10 gün önce gittim 2700 dü buğün 38 haftamda gittim 3 kg 150 gram olmus canim kilosu normal sıkıntı etmeHerkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
Daha ne kadar alır acaba3 kilo ve ustuyse benim de az olmali o zaman ama doktorum iyi oldugunu soyledi.
Sağol canım inşallah benim bebişim de alırcanim ben 10 gün önce gittim 2700 dü buğün 38 haftamda gittim 3 kg 150 gram olmus canim kilosu normal sıkıntı etme
Daha ne kadar alır acaba
alir sıkıntı etme her bebek kg olcak diye bisey yok ayrica kg gayet iyiSağol canım inşallah benim bebişim de alır
Aynı yerdemi ölçüldüHerkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
Hayır biri özel de biri devlette pazartesi kendi doktoruma gideceğim yini bakalım ne diyecekAynı yerdemi ölçüldü
Değişiyor canım bende devlette ölçtü 2kilo 80 gram dedi özel ölçtü bir gün sonra 2300 dediHayır biri özel de biri devlette pazartesi kendi doktoruma gideceğim yini bakalım ne diyecek