36. Haftada 2600 gram az mi

Herkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
36+2 de 3.350ymiş bebeğim 38+2de dünyaya geldi. Her bebeğin farklı ve genetik faktörler de etkili. Plesenta yaşlanması başlamış olabilir mi?
Kafa karın çevresi nasıl haftasıyla uyumluysa zayıf iri çok önemli değil.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

36+2 de 3.350ymiş bebeğim 38+2de dünyaya geldi. Her bebeğin farklı ve genetik faktörler de etkili. Plesenta yaşlanması başlamış olabilir mi?
Kafa karın çevresi nasıl haftasıyla uyumluysa zayıf iri çok önemli değil.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Herşey haftasıyla uyumlu canım 32. Haftada kilosu öndeydi bile şimdi neden böyle anlamadım baya az geldi doktor normal dedi ama bilmiyorum

Benim de 36.haftada 2850 cikti kilosu.
2600 az degil sanki doktor bir sey demedi mi?
Cihaz da belki fark edebilir.

Benim de 36.haftada 2850 cikti kilosu.
2600 az degil sanki doktor bir sey demedi mi?
Cihaz da belki fark edebilir.
Normal de kendi doktoruma gitmedim bugün devlet Hastanesi'ne gittim bu doktor normal dedi ama internetten bakınca az geldi herkes 3 kilo ve üstü olarak yazmış o yüzden az geldi

Normal de kendi doktoruma gitmedim bugün devlet Hastanesi'ne gittim bu doktor normal dedi ama internetten bakınca az geldi herkes 3 kilo ve üstü olarak yazmış o yüzden az geldi

3 kilo ve ustuyse benim de az olmali o zaman ama doktorum iyi oldugunu soyledi.

Herkese merhaba 36 haftalık hamileyim geçen hafta 2550 gram di bebişim bu hafta 2600 neden bu kadar az kilo aldı acaba 2600 gram az mı farklı doktora gittim acaba cihazlardan fark eder mi
canim ben 10 gün önce gittim 2700 dü buğün 38 haftamda gittim 3 kg 150 gram olmus canim kilosu normal sıkıntı etme

Herkesin ki aynı olacak diye birşey yok ki canım sağlıklı olsun da benim 38 .Hafta 2850 3 kilo bile değil ama doktor iyi dedi benim bunyem zayıf ben kendimde zayıf doğmuşum benim iri bir çocuk doguramam çok zor beslenmeme dikkat etmeye çalıştım sağlıklı olsun da doğduktan sonra kilo alsin benim için önemli olanı o doktor bile dedi herkes aynı tornadan mı çıkıyor bünye meselesi dedi hayırlısı artık

Bebebğinizi başka bebekle kıyaslamayın her bebek farklı ki bence normal..

35+5 iken 2450 kilosu boyu 47 cm. doktor biraz küçük ama doğana kadar 3 kilo olur o da yeterli dedi. bence kilosu normal, sıkma canını.

Aynı yerdemi ölçüldü

Kızlar bugün ozeldeki doktoruma gittim bebisim 3 kilo 260 Gr doktor gayet iyi dedi devlet hastanesi ile 4 günde bu kadar fark olması çok garip

Back
X