36.haftada doğum yapanlar bebişlerinz kuveze grdmi

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
36.haftada planlı sezrynla doğum olcak inşallah bebişlernz kaç kg doğdu kuveze grdilermi

35+2de doğum yaptım ve minikler kuveze girmediler...
size de sağlıklı doğumlar diliyorum

35+2de doğum yaptım ve minikler kuveze girmediler...
size de sağlıklı doğumlar diliyorum
Allahm analı babalı buyutmeyı nasip etsn çok teşekkür ederim bende 35-36 da grmıyorlar diye biliyordm ama arastrdğm kadaryla kuveze grenler de varmış o yüzden sormak istedim

arkadaşım 38de tek bebek doğurdu üstelik normal doğumla ama o da bi iki gün kaldı kuvezde. yani kesin bir şey söylemek mümkün değil. ama girseler bile kısa süreli olur sanıyorum.
siz pozitif düşünün inşallah doğrudan kucağınıza alırsınız.

36+0da planlı doğum yaptım. Oğlum 10 gün kuvezde kaldı. Ciğer geliştirici 4 doz vuruldum. Oğlum 2.4 kg kızım 2.35 kg doğdu. Ama bana söylenen seker ve tansiyon sorunu yaşayanlarda kuveze girme ihtimali yüksek. Bende de gebelik şekeri ve tansiyon vardı ne yazıkki. İnşallah sizin bebekleriniz kuveze girmezler. Allah sağlıklı bir şekilde kavusmanızı nasip etsin.

Bende de şeker ve tansiyon sorunu var inşallah grmezler bebeklerm tam yani başımda olsalar

Ben birini normal diyerini sezaryenla dünyaya getirdim. Biri 1900gr diğeri 3100 gr doğdu. Ve zayıf olan bedenini sıcak tutamadığı için üç günlüğüne küveze girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…