36.haftada doğum yapanlar bi bakar mısınız

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
18
35
Merhaba hamisler ve anneler
Bugün dr a gittim nts ye girdim ve sancim çıktı. Dr. alttan muayene etti ve 1cm açılma var rahim ağzın da yumuşamış inş en azından bi hafta daha durur bebiş dedi
Bende panikledim daha erken diye. Bebeğim 2951 gr 46 cm 36+1 günlük olduk daha. Benim gibi bi durum yasayanlar dogum ne zaman başladı normal ya da sezeryan mi oldu bi de panik yapılacak birşey var mı... Sizlerden destek bekliyorum. İlk gebeliğim ve salakladım sanki

merhaba
eğer 36 dolduysa korkma sağlıkla gelir inşallah bebişin. 3 kilo neredeyse.benim nişan geldi ki nişandan sonra eşim işe gitmedi akşamdı sabahtı 5gün başımda bekledi o kadar zaman sonra geldi. kendini yormadan yürüyüşünü yap çantalar falan hazırlığını yap bekle ve dua et. 36 dolduysa erken doğum denilmez ve kilolu olmazsa doğum daha kolay olur öyle düşün. Allah yardımcın olsun. merak ettim doğum oluncada yaz olur mu

Teşekkür ederim canım bekliyoruz daha olmadı 36+4 olduk bakalm ins bi sıkıntı olmadan yaparım doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…