shalot Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2013 124 58 48 3 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi shalot #1 36 haftalık gebelıkte baş aşşagıda diye renklı ultrasnda doktor kızımı göstermedi ... bencillk diye düşündüm ben hocam ?
36 haftalık gebelıkte baş aşşagıda diye renklı ultrasnda doktor kızımı göstermedi ... bencillk diye düşündüm ben hocam ?
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.881 1.309 333 64 4 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi shalot #2 shalot .!.: 36 haftalık gebelıkte baş aşşagıda diye renklı ultrasnda doktor kızımı göstermedi ... bencillk diye düşündüm ben hocam ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar : pozısyonel olarak gorulemeyebılır. Bebek hareket edıp bas pozısyonunu degıstırır ıse gozlemlenebılır.Guzel bır dogum surecı dılerım.
shalot .!.: 36 haftalık gebelıkte baş aşşagıda diye renklı ultrasnda doktor kızımı göstermedi ... bencillk diye düşündüm ben hocam ? Genişletmek için tıkla... Merhabalar : pozısyonel olarak gorulemeyebılır. Bebek hareket edıp bas pozısyonunu degıstırır ıse gozlemlenebılır.Guzel bır dogum surecı dılerım.