36 haftalık hamileyim 3 cm açılma var

yasbil

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
5
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim rahimde 3 cm açılma var geçen hafta 2 cm di.doğum sancıları kaç cm de hissediliyor.benimle aynı durumda olanların yorumlarını bekliyorum..teşekkürler

Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim rahimde 3 cm açılma var geçen hafta 2 cm di.doğum sancıları kaç cm de hissediliyor.benimle aynı durumda olanların yorumlarını bekliyorum..teşekkürler

sana sunni sancı verseler doğurursun arkadaşım :S ama dikkat etmen lazım en azından doktor kontrolunde ol heran sancın başlayabilir

Son düzenleme:
Evet ama daha erken gibi geliyor bana doğum için suni sancı verirlermi bilmiyorum.zaten haftada 2 kere kontrole gidiyorum..geçen haftada bebeğim için akciğer gelişimi iğnesi oldum ve 2 gün hastanede yattım.şimdiki aşama ne olacak merak ediyorum. Herkes 3 cm açılmayla nasıl duruyosun diyo.ama ben çok rahatsız hissetmiyorum kendimi.sadece biraz yürüdüğümde baskı oluyo.adet ağrısı bile daha kötü.sanırım yolun başındayım :) acaba rahat doğururmuyum korkuyorum..teşekkürler arkadaşım

Evet ama daha erken gibi geliyor bana doğum için suni sancı verirlermi bilmiyorum.zaten haftada 2 kere kontrole gidiyorum..geçen haftada bebeğim için akciğer gelişimi iğnesi oldum ve 2 gün hastanede yattım.şimdiki aşama ne olacak merak ediyorum. Herkes 3 cm açılmayla nasıl duruyosun diyo.ama ben çok rahatsız hissetmiyorum kendimi.sadece biraz yürüdüğümde baskı oluyo.adet ağrısı bile daha kötü.sanırım yolun başındayım :) acaba rahat doğururmuyum korkuyorum..teşekkürler arkadaşım

Çok ilginç vallahi çok şaşırdım çok geçmiş olsun cnm daha erken ama en kısa zamanda kurtulursun inşallah her türlü sıkıntı yani inşallah doğumun kolay olur güzel haberlerini bekliyorum

Cnm bnm allahin izniyle bsy olmaz ins. Ki bnm oglym 32 haftalikken 7 cm acildi doguma aldilar xok akur hic bsy de olmadi kuweze de grmedi cok skur doktrlar tedbirlerinu aliyo hang hasstnye gdiosun cnm sen

eger bu sekilde her hafta 1 cm acilma olursa baya daha doguma var demek..ama hizla birdende acilma olabilir..artik senin yawrunun korkulacak bu durumu kalmamis küveze biel gerek yok gibi..hele bi hafta daha durusa tamadir..kendini yorma sürekli yat dinlen...masalalh senin3 cm ne hic sancin yok..ben hastaneye gittigimda 2 cm acilamam vardi sancimda vardii 10 dk bir yoklayannn:53::53::53:

senin dogumunda ins kolay olur baksana hic sancin ne yok raahtsin ben 2 cm de baya aci hissediyodumm....:27:

Çok sağolun arkadaşlar.inş kolay olur doğumum herşeyin hayırlısı..dinleniyorum zaten sürekli ayakta durmak bile yasak.dr demişti 36.haftaya girelim ondan sonra ne zaman isterse gelsin bebek die.Kadıköy şifa ataşehir hastanesine gidiyorum.

36+3 günlük olduk hareket etmiyor diye gittim nst çekildi vajina kemiğim ağırıyor dedim muayene yapıldı ve 3 cm açıklık olduğu söylendi bana da erken gibi geliyor bilgisi olanlar yazarsa sevinirim yürürken dusucek gibi hissediyorum piskolojisi çok kötü

Back
X