Doğuma Hazırlık 36 haftalık hamileyim vajinamdan kan geldi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cennetcicegi11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
62
-153
1
36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??

36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Doktora gitmek için neyi bekliyorsunuz ki?

35 den sonra doğumu beklemek lazım . hakinizda hayırlısı olsun Rahim sağ Salim kucağınizq almayı nasip etsin

Allah akıl fikir versin, hastane diye bir kurum duydunuz mu?

Ben bir hafta önce yaşadım acilen doktora gidin baksınlar vajinal ultrason yaparlar büyük ihtimal çok şükür bende bişey çıkmadı ama lütfen gidin

Benim ilk dogumum kanamayla baslamisti.
Doktorunuza basvurmalisiniz
Hem bir cana ev sahipligi yapiyorsunuz hem kendi caniniz soz konusu, ihmal etmeyin.
Tedirgin de olmayin ama hastaneye gidin.
Saglikla kavusun.

Komşumunda 37 haftada kan geldi vajinadan. Nişanı geldi sanıp doğum sancısını beklemiş evde meğer bebeği karnında vefat ettmiş malesef..

Persembe gunu actiginiz konuda 7 aylik hamieydiniz simdi 36 diyorsunuz kafaniz mi guzel dalga mi geciyorsunuz?

Allah akıl fikir versin, hastane diye bir kurum duydunuz mu?
Evet duydum ama kaynanamların evindeyim gidelim diyorum ben yaşadım aynısını normal diyor stresten oluyormuş ona göre biraz daha beklerlerse kendi imkanlarımla gidecem zaten

Back
X