Doğuma Hazırlık 36 haftalık hamileyim vajinamdan kan geldi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Haftaları karıştırıyodum uzun süredir hastaneye gidemediğim içinhesaplayınca 36 haftalık oluyor
Oha ama yani. Daha kaç haftalık hamile olduğunuzu bilmiyorsunuz, uzun süredir hastaneye gidemiyorsunuz ne demek? köy yerinde tarlada doğum yapan kadınlardan ne farkınız kaldı şimdi?

Biz mi cok pimpirikliyiz bu insanlar mi cok rahat anlamıyorum magnim ya
Benim ilk doğumumda ağrım vardı çok sancım olmasına rahmen 15saatte doğum yapmıştım şuan hiç agrım yok bide etrafımdaki insanlar doğum sancıları başlayınca hemen doktora gitme evde bekle duş falan al açılman iyice olsun diyor suan agrım falan yok ilkinden tecrübeliyim doğum olsa bilirim yapmam gerekeni doktora gidiyorum zaten şimdi de

ne kadar cahil ve laf bilmez olduğunu biliyorum ama karnındaki günahsız sabi adına düzgün konusucam seninle.
bebeğin hareketleri nasıl? suyun/suya benzer akıntın varmı? bu lekelenmeye regl sancısı eşlik ediyormu?

Benim ilk doğumumda ağrım vardı çok sancım olmasına rahmen 15saatte doğum yapmıştım şuan hiç agrım yok bide etrafımdaki insanlar doğum sancıları başlayınca hemen doktora gitme evde bekle duş falan al açılman iyice olsun diyor suan agrım falan yok ilkinden tecrübeliyim doğum olsa bilirim yapmam gerekeni doktora gidiyorum zaten şimdi de
dogum baslamasa bile ters giden bir seyler olabilir kan gelmesi normal mi sizce? Normalse de sen bilemezsin dr koysun teshisi. İnsanlara neden saldiriyorsun doktora git dediler diye madem dinlemeyeceksin ne diye konu aciyorsun? Birazdan cillik sulari diye bedduaya da baslarsin ( yanlis hatirlamiyorsam o tabiri sen kullanmistin diger konunda)

dogum baslamasa bile ters giden bir seyler olabilir kan gelmesi normal mi sizce? Normalse de sen bilemezsin dr koysun teshisi. İnsanlara neden saldiriyorsun doktora git dediler diye madem dinlemeyeceksin ne diye konu aciyorsun? Birazdan cillik sulari diye bedduaya da baslarsin ( yanlis hatirlamiyorsam o tabiri sen kullanmistin diger konunda)
ah bide iğrenç kadınlardık😂😂

İlk çocugumdada kan gelmişti doktora gittiğimde açılman yok diyip gönderdi bişey söylemediler kanama hakkında enfeksiyon var diyip ilaç yazdılar enfeksiyon hala var ilaç kullanıyorum zaten

İlk çocugumdada kan gelmişti doktora gittiğimde açılman yok diyip gönderdi bişey söylemediler kanama hakkında enfeksiyon var diyip ilaç yazdılar enfeksiyon hala var ilaç kullanıyorum zaten
o zaman niye konu actin git kaynananin sozunu dinle allahim yarabbim ya

36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Evet hanımlar şimdi çıktım hastaneden bebeğim doğum kanalına inmiş 1 2 hafta doktor takibinde kalıcam kan gelmesinin sebebi ağır kaldırmak olabilirmiş sağlıkla gelsin bebeğim 💙

36 haftalık hamileyim dün akşamdan beri vajinamdan lavaboya girince 1 2 damla kan geliyor. Kayınvalidem doğumum yaklaştığı İçin normal olduğunu söylüyor aynısını oda yaşamış sizcedede böylemi??
Canım doktor ısrarla bana kanama olursa mutlaka gel diyor kanama normal değil yanlış yonlendirmesinler seni Nişan olsa sarımsı sumuksu gelir sonra kana döner doktora git baksın için rahat etsin

Back
X