Premature Bebekler 36 haftalık solunum yetmezliği ve akciğerde enfeksiyon

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ekm melqi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
43
16
8
Bebeğim 36 haftalık doğdu sezeryanla dünyaya geldi dogdugunda aglaması falan cok iyidi cocuk doktoru da bi sıkıntı görünmüyo demişti tedbir amaclı küveze alındı direk doktor sonra geldi solunum yetmezliği var ve akciğerinde enfeksiyon var dedi antibiyotik tedavisi baslıcaz dedi aynı dewam ederse cihaza baglancakmış cok kötü durumdayım ilk bebeğim karnımda ölmüştü bunuda kaybetmek istemiyorum basına böle bişi gelen varmı bebeklerinizin son durumu nasıl oldu cok morale ihtiyacım var :KK61:

Solunum guclugu enfeksiyon atlatilir korkulcak birsey degil canim. Antibiyotik tedavisiyle 1 haftaya toparlar insallah. 36 haftalik bebek daha dayaniklidir daha daha cabuk iyilesir

Cok saolun insallh iyi olur yawrum da tam 36sna baslıcaktı aslnda doktor 36 haftalık diyo bastan solunmda cok sıkıntı çekmiş doktor önünde da yol var diyo organları takip edilecek diyo kalbinde üfürüm gibi bişide var diyo ama normal olabilirde dedi küçük bebeklerde görülebiliyomuş tedavi süresi için bişi diyemiyo sütünü sag diyolar bana ama üzüntüden sütümde gelmiyor cok kötü durumdayım herkezin bebeği yanına geldi benim elim bomboş kaldı :KK43:

Hic uzulme.ayni seyleri yasadim.gebelik zehirlenmesinden dolayi 34+4 te aldilar kizimi sezeryanla.18 daha sonra enf.nedeniyle bir 18 gun daha kuvezde yogun bakimda kaldi.su anda 6 bucuk aylik.herseyi unuttum.dua et sadece.sutunu sag gelir mutlaka..sen dinlen.gozun arkada kalmasin.gittigim iki hastanedede yogun bakimda cok iyi bakildi kizima.bebegini kucagina alamamak doya doya sevememek kotu bir his ama yeterki saglikli olsun sonra seversin.kuvezde kaldiginda bir an once ciksin diye istiyodum ama daha cok sagligina kavussun oyle kavusalim istiyodum..cevrendeki herkes birsryler soyler.takilma.bebegin normallere gore kucuk olabilir ama toparliyor emin ol bundan.saglikla kavus bebegine insallah.

Cok saolun insallh iyi olur yawrum da tam 36sna baslıcaktı aslnda doktor 36 haftalık diyo bastan solunmda cok sıkıntı çekmiş doktor önünde da yol var diyo organları takip edilecek diyo kalbinde üfürüm gibi bişide var diyo ama normal olabilirde dedi küçük bebeklerde görülebiliyomuş tedavi süresi için bişi diyemiyo sütünü sag diyolar bana ama üzüntüden sütümde gelmiyor cok kötü durumdayım herkezin bebeği yanına geldi benim elim bomboş kaldı :KK43:
Bebeğiniz nasıl oldu bizde 35 haftalık doğduk solunum akciğer sıkıntısı vardı geçti şükür şimdi ayrı odaya çıktık kilo alınca çıkacağız zor ama geçiyor

Bebeğim 36 haftalık doğdu sezeryanla dünyaya geldi dogdugunda aglaması falan cok iyidi cocuk doktoru da bi sıkıntı görünmüyo demişti tedbir amaclı küveze alındı direk doktor sonra geldi solunum yetmezliği var ve akciğerinde enfeksiyon var dedi antibiyotik tedavisi baslıcaz dedi aynı dewam ederse cihaza baglancakmış cok kötü durumdayım ilk bebeğim karnımda ölmüştü bunuda kaybetmek istemiyorum basına böle bişi gelen varmı bebeklerinizin son durumu nasıl oldu cok morale ihtiyacım var :KK61:
Nasıl oldu iyileşti mi şuan bende aynı durumdayım

Back
X