36 haftalıkken dogum yapanlar

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
73
Arkadaşlar doğum yapali 1 hafta oldu.Bebeğimin hareketlerinde azalma hissettiğimde hastaneye gittim doktorum nst ye aldi. Doğum sancilarim cikinca sezeryan istediğimden yatisini yaptir dedi. O kadar ani oldu ki benim için . Nasil olsa daha var deyip cantasini bile hazirlamamistim. Bebeğim 2700 gram 47 cm dogdu. Tam 36 +0 haftalikken. Suan o kadar cok uyuyorki 20 saat kesin vardir. Uykudan aglamiyor bile nerdeyse gun icinde .Aranizda benim gibi 36. Haftasindayken doğuran var mi ?

erken doğan çocuklar gününü doldurana kadar çok uyur derler...uyumasını dert etme..sağlıklıysa sorun yok demektir.Allah analı babalı büyütsün

32 haftalık doğurdum 39 gün kuvez de yattı..
Uyumasını hiç sıkıntı etme bebekler uyuyarak büyür zaten emiyorsa tuvaletini yapıyorsa , uyduğunun kıymetini bilip sende uyu bence..
Şimdi kızım 22 aylık bu sabah saat 7 de ayaktaydı

33 haftalik dogum yaptim 12 gun kuvezde yatti eve cikti bebegim 1 ay hep uyudu hatta bazen üzülürdum yavrum hep uyuyo bu cocuk ah smdi 10 aylik uyusa diye bakiyorum gözüne :))
Tadini cikar canimm ani yasaa cok normal

BendE 36+5 haftalik doğum yaptım benimkide çok uyurdu sarılık var mı diye sen yine bi doktora göster benimkide sarılık vardı bi hafta kuvezde yatti ama sonra geçti şimdi 2.5 yaşında ve hala uykuyu çok seviyo :)

Kacti seninki suan hastanedeyiz 22,5 mus aniden oldu her sey. Fototerapide . aglamaktan mahvoldum. Saglik ocagindaki doktor yok demisti ama simdi 22,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…