36 haftayı dolduran anneler, bebeklerinizin boyu ve kilosu nasıl yada nasıldı?

nazlisandal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
696
17
118
Eskişehir
ben 36+1 de doktor kontrolüme gittim arkadaslar. Tahmin ettiğimden az almış. Doktor normal dedi, iyi dedi ancak önceden haftada 250 alıyordu sonra 200 e düştü şimdi 150 gram almış haftada. Üzüldüm açıkçası. Yani yediğim muz süt vs nin bebeğine gideceğini düşünerek seviniyor insan ama öyle olmamış sanırım. 2 Hafta ile 3 Hafta arası bişey var doğuma inşallah bir aksilik çıkmazsa. O zamana kadar kilo alımı iyice durursa diye korkuyorum. Bu şekilde olup kilo alımı yavaşlayıp sonra artan var mı son 2 haftada?Boyu da yaklaşık 49 cm

ben 36+1 de doktor kontrolüme gittim arkadaslar. Tahmin ettiğimden az almış. Doktor normal dedi, iyi dedi ancak önceden haftada 250 alıyordu sonra 200 e düştü şimdi 150 gram almış haftada. Üzüldüm açıkçası. Yani yediğim muz süt vs nin bebeğine gideceğini düşünerek seviniyor insan ama öyle olmamış sanırım. 2 Hafta ile 3 Hafta arası bişey var doğuma inşallah bir aksilik çıkmazsa. O zamana kadar kilo alımı iyice durursa diye korkuyorum. Bu şekilde olup kilo alımı yavaşlayıp sonra artan var mı son 2 haftada?Boyu da yaklaşık 49 cm

Canm noldu bebegn kilo alimi duzeldi mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm noldu bebegn kilo alimi duzeldi mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bebeğim 38+3 te 3050 gram 51 cm olarak doğdu. Şükür herşey yolunda şuan 1.5 aylık. İlk ay kontrolümüz de güzeldi 950 gram almış 1 ayda maşallah. Yani endişelenecek birseyyokmuş aslında. O yüzden kimse kafaya takmasın benden tavsiye. Çünkü doğduktan sonrası cok daha önemliymiş bunu anlıyorsunuz.

Back
X