360 liposuction güncel fiyatlar-25 Mart 2024

Onur Egemenle bugün görüştüm. Çok tatlı ve nazik adam, kendisini çok beğendim. Ona ameliyat olmak isterdim, güven veriyor enerjisiyle ama benim istediklerimi hiç birini yapmayı kabul etmedi 😔 çok büyük umutla gitmiştim ve çok üzgün döndüm eve. Köle gibi çalışıyorum, para biriktiriyorum, gezmiyorum, eğlenmiyorum, her şey ayarladım, işten bir ay izin bile aldım ama gel gör ki doktor bulamıyorum :KK42:
Nerede ikamet ediyorsun İstanbul’daysan benim ameliyatımı yapan doktorla görüş derim kendisi çok iyi bir doktor yani ben memnun kaldım ablamın da ameliyatına o yapmıştı Burhan Özalp ama İstanbul’da

Nerede ikamet ediyorsun İstanbul’daysan benim ameliyatımı yapan doktorla görüş derim kendisi çok iyi bir doktor yani ben memnun kaldım ablamın da ameliyatına o yapmıştı Burhan Özalp ama İstanbul’da
Evet İstanbuldayım. Hiç duymadım bu ismi. Dikişleri nasıl, ince mi? Bana çok profesyonel doktor lazım. Dikişleri ince ve güzel atabilen, liposuction konusunda çok tecrübeli olması gerekiyor, yoksa kabusa dönebilir ameliyat. Mesela ben popo kısmını kenarlardan alıp popomu daha yuvarlak haline getirmesini istedim Onur beyden ama reddetti, yeterince yağ yok dedi. Ben şok oldum 😳 resmen yağ üteticisi gibiyim bana göre, nasıl yeterince yağ yok bende anlamadım açıkçası. 😒

Ben şimdi RealSelf platformdan ilerliyorum. Orada tüm hastalar gerçek ve kötü yorumlarda silinmiyor, tek güvencem şimdi orası. Bayramdan önce ameliyat olacaktım, iyileşme zamanım fazladan olsun diye ama yetişemedim, 10 gün kaybettim 😞

Salı günü üç doktora muayene olacağım. Acaba Ulaş Bali hakkında bilgisi olan var mı? Çok tatlı birisine benziyor, nedense şimdiden kanım ısındı.

Evet İstanbuldayım. Hiç duymadım bu ismi. Dikişleri nasıl, ince mi? Bana çok profesyonel doktor lazım. Dikişleri ince ve güzel atabilen, liposuction konusunda çok tecrübeli olması gerekiyor, yoksa kabusa dönebilir ameliyat. Mesela ben popo kısmını kenarlardan alıp popomu daha yuvarlak haline getirmesini istedim Onur beyden ama reddetti, yeterince yağ yok dedi. Ben şok oldum 😳 resmen yağ üteticisi gibiyim bana göre, nasıl yeterince yağ yok bende anlamadım açıkçası. 😒
☺️☺️ yani şöyle o kadar ince detaylı bilemeyeceğim ama ben tüm bacak be basenden oldum ameliyatı şuan çok güzel. Bir çökme vs yok. Kalça altından da almış yağ o da kalçamı daha çıkık hale getirnmiş. Ama her kişinin farklı tabi görüşmek gerek zaten muayene ücreti almıyor.

Bugün Dr. Naci Çelik asistanıyla yazıştım, doktor benim liposuction ve germe için uygun olmadığını söyledi . Spor yaparak cildi sıkılaştırmaya çalış dedi. :KK42: Ama ben artık genç değilim, cildim eskisi gibi toparlamıyor ki. Germe yaptırmak istiyorum. Listeden bir doktor daha çıkardım, kaldı 5 dr.
Naci Çelik çok önemli bir doktor. Kendisi bana da aynı şeyi söylemiş beni geri çevirmişti, ben aptallık edip başka doktora gidip ameliyat olmasaydım şu an normal bir insandım. Ama ne oldu, kendisini dinlemedim ve vücudum mahvoldu hayatım kaydı.

Naci Çelik çok önemli bir doktor. Kendisi bana da aynı şeyi söylemiş beni geri çevirmişti, ben aptallık edip başka doktora gidip ameliyat olmasaydım şu an normal bir insandım. Ama ne oldu, kendisini dinlemedim ve vücudum mahvoldu hayatım kaydı.
Evet bana da ameliyata ihtiyacın yok dedi, olduğun yaş için güzel vücut dedi fakat ben kararlıydım, yaptırdım ve çok mutluyum. Ama yinede doktoru çok sevdim, paragöz olmadığı için. Kendisine yüz germe düşünüyorum, gerçi hala bir örnek bulamadım, internette hiç yok. Mikro cerrah olması büyük avantaj.

Merhaba. Asya hastanesi Dr Orkun uyanık'a gittim. 360 lipocastion ve karın germe yaptırdım. 2 ay öncesinden gün vermislerdi. O yüzden ben 55bine yaptirdim. Güncel fiyatı 65bin olmuş. Şuan 13. Günumdeyim. Şuan için Memnunum Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
Merhabalar bacak içinde yaptınız mı ya da herhangi bir acı oldu mu çünkü ben de basen için yaptırmayı düşünüyorum bu konuda herhangi bir acı iz vs falan oldu mu bu süreçte neler yaptınız🌼

Artıları ve eksileri var. Ben ameliyat sonrasında işe başlamıştım dinlenme fırsatım olsaydı çok daha rahat geçerdi ama yine de korkulacak bir şey yol gerçekten ağrılar sanki uzun bir aradan sonra spor yapmışsınız hamlığı gibi. Onun dışında benim yerleşik yağlarım vardı yağ oranımı %10’lara kadar düşürdüğümde dahi kalan yağlardı onlardan kurtuldum vücudum tam kum saati oldu bayılıyorum kendime bakmaya ama hafif dalgalanmalar var ki kaç seans manuel masaj yaptırdım üstüne kendim masaj aleti aldım ama yine de ışık vurduğunda belli oluyor. Önümüzdeki ay spora geri dönerim diye düşünüyorum bakacağım eğer yine bir etkisi olmazsa doktorla tekrar görüşeceğim doktor ile ilgili detayları özelden yazarsanız cevaplayayım
Merhaba, özelden son durum fotoğrafınızı paylaşabilir misiniz mümkünse? Yaşayan birilerinin sonucunu görmek istiyorum

Hangi teknoloji inanın sormadım umurumda da olmadı açıkçası bence hepsi aynı biri su ile biri eriterek vs. Deri hissizligi normalmiş 6 aya kadar da devam edermiş.

Eğer kilo vererek gitmiyorsa bence kesin çözüm liposaction inatçı göbek ve bel yaglarim gitti çok şükür.

Yok öyle bir ağrı değil baya içerde acı nasıl bir acı böyle hareket ederken saniyelik yırtılıyor gibi yanıyor gibi ama belli bir çizgi halinde her yer aynı şekilde acımıyor tam bir ay çift yaptıkla yaptım bir aydan sonra düz yatmaya başladım o spor ağrısı gibi denilen ağrılar bir aydan sonra oluyor sanki kasların ağrıyormuş gibi ama İlk zamanlar öyle bir ağrı değil. Ben çok pişmanım keşke çok daha önceleri yapsaydım bu kadar bekletmeseydim hatta şimdi karın germe de yaptıracağım mini karın germe Sen çatlak ve buruşmuş bölgeyi toparlamak için ama onun da bir yılda olmadan yapmıyor zaten bir yıl dolunca sen kiminle dikleştirme ve mini karın germe yaptıracağım. Ama tabii ameliyattan çıktım ilk bir hafta çok pişmanım o ayrı yani o saniyelik de olsa yanma gibi olan acı çok rahatsız etmişti beni ama şöyle bir gerçek var doktorun bana çok nazlısın demişti ve ben çok fazla ya aldırdım 5 litreye yakın bu yüzden bu kadar acı hissetmişim boyum 1.65 72 kiloyla girdim işleme
Merhaba, özelden son halinizin fotoğrafını paylaşabilir misiniz acaba rica etsem 🌸

Back
X