37+3 günlük hamileyim doktor benı her hafta muayene edıyor vajınadan. sizde boylemi

sumrasumra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
58
9
13
31
kızlar her hafta carsamba gunu doktora gıdıyorum yanı doktorum cagırıyo her gıttıgımdede vajınadan muayene edıyo benı. ılk oldugumda canım cok yanmıstı sımdı acımıyo ama cok sıkıldım sureklı olmaktan kımısıde sakıncalı dıyo nıcın yapıyo falan doktora sordugumdada acılmana falan bakıyorum dıyo. cevremdekılerde erken doğum olur yaptırma dıyo 38 haftama girdim nerdeyse acaba nicin yapıyo sızdede varmı bole olan

evet benim doktorumda yapiyo rahimde aciklik yumusama varmi diye kntrol ediyo normal bisey yani.

Her doktorun önceliği farklı oluyor. Benim çatı muayenem ilk kez bugün 38+1 de yapıldı. 3 sene önce kızımda daha erken yapılmıştı, unutmuşum nasıl bir his olduğunu.baya bi canım yandı.ama çatı muayenesi çok önemli.Doğumun yaklaşıp yaklaşmadığının en iyi göstergesi sanırım. Benim yaklaşık 1 aydır nst sancılarım çıkıyor, ilk kez bugün çatı muayenesi oldum ama açılma yok.7 haftadır izindeyim yatıyorum ondan sanırım. Açılma olmaması da kötü, nolucak bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…