37 gündür adet görmüyorum fakat testim negatif

Zumunikk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
27
9
6
31
37 gündür adet görmüyorum fakat idrar testim negatif. Sizce değişebilir mi ? İki senedir çocuk deniyoruz çocuğumuz olmuyor tam aşılama deniycektik şimdide adet olamıyorum

37 gündür adet görmüyorum fakat idrar testim negatif. Sizce değişebilir mi ? İki senedir çocuk deniyoruz çocuğumuz olmuyor tam aşılama deniycektik şimdide adet olamıyorum
24 ya da 26 ile 35 gün aralığı normal sayılıyor buna göre iki gün gecikmiş en az bir hafta on gün olsun ama istersen sağlık ocağına kan ver beklemek zorunda kalmazsın

24 ya da 26 ile 35 gün aralığı normal sayılıyor buna göre iki gün gecikmiş en az bir hafta on gün olsun ama istersen sağlık ocağına kan ver beklemek zorunda kalmazsın
Yurtdışında yaşadığım için hemen test yapmıyorlar yaa beklememi söylediler Bu bekleyiş çok zor evde test yapıyorum negatif çıkıyor pozitife dönme ihtimali var mı ki

Daha önce 42 ve 38 gün sürdüğü olduğu döngümün, pcos vs yok. Yumurtam 22mm di çatlamamış ondan gecikme olmuş bi doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…