Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
37 gündür adet görmüyorum fakat idrar testim negatif. Sizce değişebilir mi ? İki senedir çocuk deniyoruz çocuğumuz olmuyor tam aşılama deniycektik şimdide adet olamıyorum
37 gündür adet görmüyorum fakat idrar testim negatif. Sizce değişebilir mi ? İki senedir çocuk deniyoruz çocuğumuz olmuyor tam aşılama deniycektik şimdide adet olamıyorum
24 ya da 26 ile 35 gün aralığı normal sayılıyor buna göre iki gün gecikmiş en az bir hafta on gün olsun ama istersen sağlık ocağına kan ver beklemek zorunda kalmazsın
24 ya da 26 ile 35 gün aralığı normal sayılıyor buna göre iki gün gecikmiş en az bir hafta on gün olsun ama istersen sağlık ocağına kan ver beklemek zorunda kalmazsın
Yurtdışında yaşadığım için hemen test yapmıyorlar yaa beklememi söylediler Bu bekleyiş çok zor evde test yapıyorum negatif çıkıyor pozitife dönme ihtimali var mı ki