37. Hafta doğum yaklaştığını nasıl anlarim.

yenianne2025

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
2
0
1
21
36+5 haftalık hamileyim kızım olacak son 3 gündür gün içinde hareketliliği devam ediyor ve karnım arada sertleşiyor yorgunluğum halsizligim var uykusuzum genelde fakat dün akşam karnımın sol üst tarafında bebeğin ittirdigini hissediyordum sol kasığımda da aşırı bir sekilde baskı oluştu 3 dk sürdü. Artık yürümekte de zorlanıyorum hemen kasiklarim karnim ağrıyor. Yarın kontrolum var sizce doğum yakınmı aceba bilen varsa acil yazabilirmi. Sanki içimde 1 haftaya doguracakmisim gibi bir his var

Aşkım benim ağrım vardı belimde bel ağrım çok oluyor du en son gittiğim nts de de 3 tane sancım çıktı 37 haftalıkken doğum yaptım aşkım elini migden ve karnın arasına koy 4 parmak giriyor sa dediğin gibi doğum un yakın Bebek aşağıya indiği anlamına geliyor ben yaptım benim griyor du doğum yaptım elhamdülillah tabi karnın zamanla aşağıya iner sağlıcakla ak yavrunu kucağına canım benim

Belimden kasıklarıma doğru adet sancısı gibi gelip geçiyordu açılmam olmuş böyle sancılarla sezeryan olacağım gece de suyum geldi 37+0 da doğurdum bir anormallik olduğunu hissediyorsun ve genelde hisler yanıltmıyor :)

Bana son haftalarda normal olan şeyler gibi geldi. Bende bir süredir var bunlar ama doğuma dair bir emare yok hala

doğum başlayana kadar bende hiçbir belirti olmadı. son günler sabaha karşı düzensiz regl ağrılarım oldu uykumdan uyandıracak sekilde. hemen duş alıp yürüyüş yapıyordum (benim doğuracağım belliydi cünkü açılmam 4-5cmydi.) 37+5te ebe keseyi patlatıp doğumu başlattı

Bilgilendirme için teşekkürler. Aslında 37. Haftama girdim bu günde kontrol oldum doktor suyu yeterli bebeğin keyfi yerinde dedi.1 hafta sonra gene gidecem de artık otururken iki ayağımi da üst üste atamiyorum hiç zorlaniyorum karnım da aşağı inmiş durumda herşey hazir bebişin gelmesini bekliyoruz artık sizce doğum ne zaman başlar kızıma kavuşacağım için heyecanla bekliyorum sabah akşam duayla bekliyorum. Çünkü minik mucizem bu ilk gebeliğimde 7 haftalık düşük olmuştu ve 2 ay sonrasinda kızıma hamile kaldim şimdi bekliyoruz hayırlısıyla

aşkım normal doğum istiyorsan 40 haftaya kadar yolu var ki öyle istiyorsun sanırım bebeğin keyfi yerindeyse sıkıntı yok ilk bebek olunca tabiki heycan dorukta oluyor inşallah kolay bir doğumun olur bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…