37 hafta gebelik bebek kanala girmedi

peryy11

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2024
10
3
6
27
Kızlar 37+3 haftalık hamileyim bebeğim 30. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda ama hala kanala girmedi doktorum bu haftadan sonra ineceğini söylüyor ama ben hala karnımı cok yukarıda hissediyorum normal doğum istiyorum sizlerin bebeği kaçıncı haftada kanala girmişti süreci hızlandırmak icin ne yapabilirim

pilates topu üzerinde tıplıyordum ben. bir de squat yapıyordum. bu sefer bebeğim çok erken kanala girdi 😂 36. haftada 2-3 cm açılmam vardı. ama açılmam yavaş ilerledi. 37+5te 5 cm açıklık ile yatısım yapıldı. sancım ve düzenli kasılmam yoktu. hadtaneye yattıktan sonra suyum patladı.9 saat sonra da doğurdum 🥰🥰 benim anladıdığım ne kadar beklerseniz o kadar gec geliyor. biz 40.haftaya kadar gideriz derken doktorumuz ilk vajinal muayenede bugün yarın doğurursun dedi 😂

pilates topu üzerinde tıplıyordum ben. bir de squat yapıyordum. bu sefer bebeğim çok erken kanala girdi 😂 36. haftada 2-3 cm açılmam vardı. ama açılmam yavaş ilerledi. 37+5te 5 cm açıklık ile yatısım yapıldı. sancım ve düzenli kasılmam yoktu. hadtaneye yattıktan sonra suyum patladı.9 saat sonra da doğurdum 🥰🥰 benim anladıdığım ne kadar beklerseniz o kadar gec geliyor. biz 40.haftaya kadar gideriz derken doktorumuz ilk vajinal muayenede bugün yarın doğurursun dedi 😂
Yaa ne güzel benim doktorum çatı muayenesi yapma taraftarı değil o sancılanınca bakılacak bir şey doğum anında belli olur diyor kafamı karıstırıyor bu konuda

Yaa ne güzel benim doktorum çatı muayenesi yapma taraftarı değil o sancılanınca bakılacak bir şey doğum anında belli olur diyor kafamı karıstırıyor bu konuda

Evet çatı muayenesinin genelde uydurma bir şey olduğu düşünülüyor. Bir tek Türkiye’de yapıyorlar onu :)
Kafa karıştıracak bir şey yok doktorunu dinle.
Bir de daha 37. Hafta 40-41e kadar yolu var ilk doğumda.

Evet çatı muayenesinin genelde uydurma bir şey olduğu düşünülüyor. Bir tek Türkiye’de yapıyorlar onu :)
Kafa karıştıracak bir şey yok doktorunu dinle.
Bir de daha 37. Hafta 40-41e kadar yolu var ilk doğumda.
Haklısınız ama işte bir an önce kavuşmak istiyorum ☺️

benim usg baktı bebek doğmaya hazır istersen bi alttan da bakalım dedi. ben de taöam dedim 😂 ve açıklık çıktı. ben açıklığım 5 cm olunca bile fiziksel hiçbir sey hissetmedim ve bebeğim son 2-3 hafta strese girmişti kilo alımı yavaslamıştı. doğması lazımdı yani. hatta doktorumun beklediğinden daha gec doğdu. o yüzden ben doktoruma güvenip neyi uygun gördüyse onu yaptım 🥲

Kızlar 37+3 haftalık hamileyim bebeğim 30. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda ama hala kanala girmedi doktorum bu haftadan sonra ineceğini söylüyor ama ben hala karnımı cok yukarıda hissediyorum normal doğum istiyorum sizlerin bebeği kaçıncı haftada kanala girmişti süreci hızlandırmak icin ne yapabilirim
40+5 teyim daha bugün kanala girdiğini gördük daha doğrusu girmiş gibiydi bir şekilde yüzünü çevirdi bayadır da uğraşıyorum anca girdi birkaç gün sonra suni sancıyla doğum başlatılacak eğer kendi sancım gelmezse. Bence akışına bırak zaten doktor seni yönlendiriyor benim son birkaç günüm kaldığı için biraz gerilmiştim ama doktorum %80 vajinal doğum olacağını söyleyince bugün uzandım rahat rahat uyudum (1,5 saat kesintisiz olunca şükreder oluyormuşsun)😁

Back
X