37 hafta makat gelişş

Smyycn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
10
1
1
26
37. Haftama girdim bebeğim makat geliş şuanda sizce döner mi? Bu haftadan sonra dönen oldu mu? Bide bugün alt kısımda aşırı ağrı var kemikleri ağrıyor sanki yürüyemiyorum, ayağa kalktıkça bebek ayaklarını oradan çıkaracak gibi hissediyorum

Son ana kadar dönen var diyorlar ama geçen bir doktor 36 dan sonra dönmez diyordu bunu doktorunuzla konuşmanız lazım ona göre size sezeryan için gün verebilir

İlk gebelikse ihtimali çok düşük. Benim de makat gelisliydi. Neler yaptım dönmedi. 37+0da suyum geldi ve acil sezeryana alindim

İlk gebelikse ihtimali çok düşük. Benim de makat gelisliydi. Neler yaptım dönmedi. 37+0da suyum geldi ve acil sezeryana alindim
Bende bugün kontrole gittim biraz sancım çıktı. Ebe ile konuştum ilk gebeliklerde dönmesi çok zor dedi sizinki gibi. Doktorum yine de 39 40 haftayı görmek istiyor belki döner diye

Son ana kadar dönen var diyorlar ama geçen bir doktor 36 dan sonra dönmez diyordu bunu doktorunuzla konuşmanız lazım ona göre size sezeryan için gün verebilir
Doktorum bekleme taraftarıı. Sancım gelene kadar bekleyelim diyor belki döner diyee bugün 37+0 nst de sancım çıktı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…