Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadiya nstde sanci cikmasi şart degil demekkibende doğum yaptığım gün kesem patlatılana kadar hiç sancı çıkmadı. kasılmalarım oluyordu hatta bir keresinde doktor muayenesinde de oldu ama nstde çıkmadı hiç. 37+5te açılmam olduğu için doktor keseyi patlatıp doğumu başlattı
ama dediğim gibi bende açılma vardı. o yüzden baslatıldı doğum. bir de oğlum son haftalarda kilo almıyorduHadiya nstde sanci cikmasi şart degil demekki
Doktorum yürüyüş yp dedi hava soğuk olduğu için evin icinde yürüyüp dakika tutsam faydalı olurmuama dediğim gibi bende açılma vardı. o yüzden baslatıldı doğum. bir de oğlum son haftalarda kilo almıyordu
aksak yürüyüş yap. bir de benim doktorum squat yapmamı istemişti. eğilip kalkarken sürekli squat pozisyonunda eğil kalk demişti. ki zaten açılmam 35.haftada basladı benimDoktorum yürüyüş yp dedi hava soğuk olduğu için evin icinde yürüyüp dakika tutsam faydalı olurmu
Saguata bnde başladım günde 10.lere eğilip kalksam yetermi hurma yiyorum bideaksak yürüyüş yap. bir de benim doktorum squat yapmamı istemişti. eğilip kalkarken sürekli squat pozisyonunda eğil kalk demişti. ki zaten açılmam 35.haftada basladı benim![]()
ben de 10-15 yapıyordum. zaten koca göbekle ne kadar yapabileceksinSaguata bnde başladım günde 10.lere eğilip kalksam yetermi hurma yiyorum bide
Aslında bide hergun nerdyse sık sık karin sertleşmesi oluyo sancı nasil cikmadi anlamadimÇömelme ve yürüyüş cidden iyi geliyor, bol bol yap, hicbirsey bulamazsan dip köşe temizlik yap, sonra fırsatın olmayabilir![]()
Evet evet:)ben de 10-15 yapıyordum. zaten koca göbekle ne kadar yapabileceksin![]()
Benim 34te sancım kasılmam başladı, acilmam vardi müdahale ettiler, öyle hafif sancilarda değildi 80-90 çıkıyordu, doğdu doğacak diye bekledik 2-3gunde bir kontrole gidiyordum, 36-37den sonra dinginlestim bu bebeğin doğası kaçmış dedi doktorAslında bide hergun nerdyse sık sık karin sertleşmesi oluyo sancı nasil cikmadi anlamadim
Ya insallh insalhh bn zamanında gelsin istiyorum cok sürmesin cok heycanliyiz:)Benim 34te sancım kasılmam başladı, acilmam vardi müdahale ettiler, öyle hafif sancilarda değildi 80-90 çıkıyordu, doğdu doğacak diye bekledik 2-3gunde bir kontrole gidiyordum, 36-37den sonra dinginlestim bu bebeğin doğası kaçmış dedi doktorsancı Manço klamadi sonra ben doğum başlasın diye dere tepe düz gittim copelerek gezdim evde, her gün sil bastan dip köşe eve girdim 39+6 da lekelnmeyle gittim sancım yüksek değildi ama acilmam 3cm civarindaydi, biraz yürüyüş yap hazırlık yap gel dediler, oradan çıktım o temmuzun sıcaklıkları tavan yaptığı dönemdi 3-4saat yürüdüm evi tekrar toparladım, duş aldım sancım başladı hastaneye gittiğimde 7-8cm açılma dogumhaneye alalım hemen dediler, 1 saate çok rahat bı doğum yaptım, odaya aldılar ilk yarım saati geçerken suyum gelmeye başladı, sonraki yarım saat içinde doğum yaptım, tam 1 saat dolmamisti bile, o arada yine buralarda yazıyordum
inşallah senin de çok rahat güzel bı doğum sürecin olur
![]()
Desenize nstd şart degilBen 36da açılma ile gittim suni sancı verdi vajinaya ilaç koyuyor onunla başlıyor sancı