S serfhkor Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2024 65 -14 6 22 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #1 Nstde sancım çıktı sizin sancınız çıktıktan sonra ne zaman doğurdunuz ilk gebeliğim çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş eve yolladılar
Nstde sancım çıktı sizin sancınız çıktıktan sonra ne zaman doğurdunuz ilk gebeliğim çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş eve yolladılar
Asli Miraz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2022 1.239 1.282 63 34 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #2 serfhkor .!.: Nstde sancım çıktı sizin sancınız çıktıktan sonra ne zaman doğurdunuz ilk gebeliğim çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş eve yolladılar Genişletmek için tıkla... Açılma yoksa sancı normal benim 34te başladı 36+5 te açılmam oldu doğum oldu önemli olan sancı olması değil ya da EST’de sancı çıkması değil düzenli sancı olması 2 dakikada 1 3 dakikada 1 sancı çıkıyorsa zaten doktor salmazdı
serfhkor .!.: Nstde sancım çıktı sizin sancınız çıktıktan sonra ne zaman doğurdunuz ilk gebeliğim çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş eve yolladılar Genişletmek için tıkla... Açılma yoksa sancı normal benim 34te başladı 36+5 te açılmam oldu doğum oldu önemli olan sancı olması değil ya da EST’de sancı çıkması değil düzenli sancı olması 2 dakikada 1 3 dakikada 1 sancı çıkıyorsa zaten doktor salmazdı
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 7.426 20.356 268 6 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #3 34ten itibaren sanci çıkıyordu 39+6,da doğurdum, 37den sonra da sancılar tak ettiği için doğuma kadar full egzersiz yürüyüş yaptım anca doğurdum
34ten itibaren sanci çıkıyordu 39+6,da doğurdum, 37den sonra da sancılar tak ettiği için doğuma kadar full egzersiz yürüyüş yaptım anca doğurdum