37 haftalık gebe olanlar ve yaşamış olanlar

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Kızlar 37+2 günlük gebeyim 4 gündür ağrım var dün hastaneden çıktım nstde sancım çıktı yaptırdılar bir gün ve şuan hala kasiklarimda ağrı var doğum yakinmi acaba

Kızlar 37+2 günlük gebeyim 4 gündür ağrım var dün hastaneden çıktım nstde sancım çıktı yaptırdılar bir gün ve şuan hala kasiklarimda ağrı var doğum yakinmi acaba
Ayy çok heyecanlı:anneadayı:
Rabbim yardım etsin:emir_bebek:

Zaten nstde sancın çıkmış
Doğum yakın görünüyo sağlıkla gelsin bebiş

Sence yakinmi canım vuruyor geçiyor ama hastanede iki saatte bir ntsye koydular hep sancı çıktı ben eve gelmek istedim ama hala devam bazen az bazen acı veriyor
Nst de çıktıysa yalancı degil dogumun yaklaşmış rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin

Ayni seyi yasadim canim. Dayanilmaz agrilarla gittim hastaneye yatisimi yaptilar. NSTde sanci cikiyordu. Acilmam hic yoktu.
2 gun hastanede yattim serumlar vs.
Taburcu edildim.
1 hafta sonra da dogumum oldu :)

Son düzenleme:
Ayni seyinyasadim canim. Dayanilmaz agrilarla gittim hastaneye yatisimi yaptilar. NSTde sanci cikiyordu. Acilmam hic yoktu.
2 gun hastanede yattim serumlar vs.
Taburcu edildim.
1 hafta sonra da dogumum oldu :)
Ben normal kontrole gittim ağrım çok değildi benim girdim nstye dedi sancım var yatış yap dediler dedim benim çok sancım yok hemşire bence yat ramazanda dökme milleti yola dedi iki saatte bir girdim nstye hep çıktı sancı yani sabah çıkmadı bende ckmak istyrm dedim evde oldu sancı ama ara ara çok değil vuruyor aci bı iki dakikaya geçiyor gün içinde vuruyor öyle gecede tabi ama doğum sancisimi degilmi bilmiyorum doğum sancısı olmasa çıkmaz diyo arkdslar

Ben 37+5 te doğum yaptım nst de bebeğin hareketleri az göründü acil doğuma aldılar bacaklarına kordon dolanmış şekilde doğdu. Şimdi kuzum 9 aylık

Bakalım canım ama sancıları evde çekicem hastane köşelerinde düşünmüyorum hiccc bişi yapamiyolar zaten
Neden böyle bi risk alacaksın
Doğumun ne zaman olacağı belli mi olur ya evde başlarsa doğumun
Sancıya ne yapacaklar zaten canım normal bi süreç ve bekleniyo
Gözetim altında olman en doğrusu

Neden böyle bi risk alacaksın
Doğumun ne zaman olacağı belli mi olur ya evde başlarsa doğumun
Sancıya ne yapacaklar zaten canım normal bi süreç ve bekleniyo
Gözetim altında olman en doğrusu
Canım bilmiyorum doğum sancısı olmasa yatırmazlardi herhalde diyorum ama çıkışımada engel olamadılar demekki daha var

Canım bilmiyorum doğum sancısı olmasa yatırmazlardi herhalde diyorum ama çıkışımada engel olamadılar demekki daha var
Doğum gerçeklesene kadar süre illa ki var ama sen yinede ihmal etme
Kimi günlerce sancı çekiyo kimi 1 saatte doğum yapıyo belli olmaz

Back
X