Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok heyecanlıKızlar 37+2 günlük gebeyim 4 gündür ağrım var dün hastaneden çıktım nstde sancım çıktı yaptırdılar bir gün ve şuan hala kasiklarimda ağrı var doğum yakinmi acaba
Sence yakinmi canım vuruyor geçiyor ama hastanede iki saatte bir ntsye koydular hep sancı çıktı ben eve gelmek istedim ama hala devam bazen az bazen acı veriyorAyy çok heyecanlı
Rabbim yardım etsin![]()
sabah çıkacağım zaman sancım yoktu sonra eve geldim yine başladı zaten kalmicaktim istemiyordum ama bilmiyorum doğum sancisimi yalancı sancimiZaten nstde sancın çıkmış
Doğum yakın görünüyo sağlıkla gelsin bebiş
Nst de çıktıysa yalancı degil dogumun yaklaşmış rabbim hayırlı dogumlar nasip etsinSence yakinmi canım vuruyor geçiyor ama hastanede iki saatte bir ntsye koydular hep sancı çıktı ben eve gelmek istedim ama hala devam bazen az bazen acı veriyor
Öylemi dersiniz insallah öyledir cnm doğsun artıkNst de çıktıysa yalancı degil dogumun yaklaşmış rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin
Rabbim bana da o günleri görmeyi nasip etsin inşallahÖylemi dersiniz insallah öyledir cnm doğsun artık
amin canım çok sağol meraktayim ne zaman gelir diyeRabbim bana da o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Ben normal kontrole gittim ağrım çok değildi benim girdim nstye dedi sancım var yatış yap dediler dedim benim çok sancım yok hemşire bence yat ramazanda dökme milleti yola dedi iki saatte bir girdim nstye hep çıktı sancı yani sabah çıkmadı bende ckmak istyrm dedim evde oldu sancı ama ara ara çok değil vuruyor aci bı iki dakikaya geçiyor gün içinde vuruyor öyle gecede tabi ama doğum sancisimi degilmi bilmiyorum doğum sancısı olmasa çıkmaz diyo arkdslarAyni seyinyasadim canim. Dayanilmaz agrilarla gittim hastaneye yatisimi yaptilar. NSTde sanci cikiyordu. Acilmam hic yoktu.
2 gun hastanede yattim serumlar vs.
Taburcu edildim.
1 hafta sonra da dogumum oldu :)
Benim 2 cm açılmam vardiAyni seyinyasadim canim. Dayanilmaz agrilarla gittim hastaneye yatisimi yaptilar. NSTde sanci cikiyordu. Acilmam hic yoktu.
2 gun hastanede yattim serumlar vs.
Taburcu edildim.
1 hafta sonra da dogumum oldu :)
O zaman dogum sancilari baslamistir canim. Dogum yakin gibiBenim 2 cm açılmam vardi
Bakalım canım ama sancıları evde çekicem hastane köşelerinde düşünmüyorum hiccc bişi yapamiyolar zatenO zaman dogum sancilari baslamistir canim. Dogum yakin gibi
Ayy rabbim korusunBen 37+5 te doğum yaptım nst de bebeğin hareketleri az göründü acil doğuma aldılar bacaklarına kordon dolanmış şekilde doğdu. Şimdi kuzum 9 aylık
Neden böyle bi risk alacaksınBakalım canım ama sancıları evde çekicem hastane köşelerinde düşünmüyorum hiccc bişi yapamiyolar zaten
Canım bilmiyorum doğum sancısı olmasa yatırmazlardi herhalde diyorum ama çıkışımada engel olamadılar demekki daha varNeden böyle bi risk alacaksın
Doğumun ne zaman olacağı belli mi olur ya evde başlarsa doğumun
Sancıya ne yapacaklar zaten canım normal bi süreç ve bekleniyo
Gözetim altında olman en doğrusu
Doğum gerçeklesene kadar süre illa ki var ama sen yinede ihmal etmeCanım bilmiyorum doğum sancısı olmasa yatırmazlardi herhalde diyorum ama çıkışımada engel olamadılar demekki daha var
Ama emin olamıyorum doğum mu yoksa yalancı sancı mı bilmiyorumDoğum gerçeklesene kadar süre illa ki var ama sen yinede ihmal etme
Kimi günlerce sancı çekiyo kimi 1 saatte doğum yapıyo belli olmaz