Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkmanı gerektirecek bişey Yok ki nerdeyse bütün kadınlar 35-40 arası artık bi Doğum yapıyor. Geç evlenmenin vermiş olduğu bişey. Üst komşum 38 de 3. Bebeğini doğurdu şuan 6 aylık kızı var İnan onu görünce 2. Çocuğa heveslendim. Gençleşmiş resmen :))
Benim de hikayem sizinkinden farklı değil sadece yaşım 42 . Ben de çok istiyorum hamile kalabilmeyi . Artık tıp ilerledi , tespitler kolay yapılabiliyor. Tüm çocuklar sağlıklı doğup , güzelikler içinde büyüsün . Hastanelerde ağzı maskeliya o kadar ihtiyacım varki böyle örneklere.. 10 yaşında 1 kızım var. şimdi 2. evliliğimi yaptım eşim çok istiyor tabi bende öyle, kızım sürekli hadi kardeşm olsun diye sorup duruyor. üzerimde öyle büyük bir yük var kibu yaşla ilgili hep riskler konuşuluyor elimde olmadan korkuyorum
![]()
Benim de hikayem sizinkinden farklı değil sadece yaşım 42 . Ben de çok istiyorum hamile kalabilmeyi . Artık tıp ilerledi , tespitler kolay yapılabiliyor. Tüm çocuklar sağlıklı doğup , güzelikler içinde büyüsün . Hastanelerde ağzı maskeli
çocuklar görünce üzülüyorum . Anne yaşına bakmıyor çoğu zaman bu durum . Allah gönlümüze göre en hayırlısını ve hastalara şifa versin . Olur inşallah ferah tutalım kalbimizi.
Suyun gizli gücü ile ilgili dinlediğim bir konferans aklıma geldi. Ben de o konferansta anlatılan gibi , düşüncelerim , geleceğimi şekillendirmişti. En son girdiğim mesleki sınavda 5 hatayı konularına göre nerede yaparım dedi isem yaptım. Suyun gizli gücü diye araştırısan çıkıyor . Ama bir taraftanda madem öyle hamile kalmayı aklından çıkarmayan onca biz neden hamile kalamıyoruz demeden edemiyorum .aralık ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi yine hamileyim kan testine göre sanırım 5.hafta bitti. doktor pazartesi gel dedi ama içim içimi yiyor
Suyun gizli gücü ile ilgili dinlediğim bir konferans aklıma geldi. Ben de o konferansta anlatılan gibi , düşüncelerim , geleceğimi şekillendirmişti. En son girdiğim mesleki sınavda 5 hatayı konularına göre nerede yaparım dedi isem yaptım. Suyun gizli gücü diye araştırısan çıkıyor . Ama bir taraftanda madem öyle hamile kalmayı aklından çıkarmayan onca biz neden hamile kalamıyoruz demeden edemiyorum .
En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu benim :)) üst komşumun oğlu 17 kızı 15 yaşında :) çok iyi olur yazık değilmi kızına yapa yalnız hayatta tek başına . Kardeş candır canya o kadar ihtiyacım varki böyle örneklere.. 10 yaşında 1 kızım var. şimdi 2. evliliğimi yaptım eşim çok istiyor tabi bende öyle, kızım sürekli hadi kardeşm olsun diye sorup duruyor. üzerimde öyle büyük bir yük var kibu yaşla ilgili hep riskler konuşuluyor elimde olmadan korkuyorum
![]()
En küçük kardeşimi annem 40 yaşında doğurdu benim :)) üst komşumun oğlu 17 kızı 15 yaşında :) çok iyi olur yazık değilmi kızına yapa yalnız hayatta tek başına . Kardeş candır can[/QUO
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Yetiskin ogretmeniyim ve 37 yasinda bir ogrencim ucuncu cocuguna hamile ve 2. Cocugu 18 yasinda dusun 18 sene sonra 3. Yu doguracak:) detayli ultrasonunda hersey harika gorunuyormus cok korkuttular doktorlar ama hersey guzelkızlar merhaba,
ileri yaş gebelik yaşayanlar var mı aranızda, sevinçle korkuyu aynı anda yaşıyorum![]()
harika . allah analı babası büyütsün . Bahtı da kendi de güzel olsun . Gönülden temenmim .Şu 38 yaşındayım. 10 yıl aradan sonra inşallah pazartesi günü 3.çocugumu kucağıma alacağım.
teşekkür ederimharika . allah analı babası büyütsün . Bahtı da kendi de güzel olsun . Gönülden temenmim .
39 yasindayim 3. Cocugumu bekliyorum Allahin izniyle.cok ara verdim cok düşündüm elhamdulillah hamileyim. Ikili tarama yapildi riskli cikti. Ama yapilacak bisey yok Allahin dedigi olur deyip Allahıma sığınıp bekliyorum.kızlar merhaba,
ileri yaş gebelik yaşayanlar var mı aranızda, sevinçle korkuyu aynı anda yaşıyorum![]()
bakın ben ne buldum . Bilimsel bir yaklaşım . http://www.saglikaktuel.com/haber/40indan-sonra-dogum-18522.htmBenim de hikayem sizinkinden farklı değil sadece yaşım 42 . Ben de çok istiyorum hamile kalabilmeyi . Artık tıp ilerledi , tespitler kolay yapılabiliyor. Tüm çocuklar sağlıklı doğup , güzelikler içinde büyüsün . Hastanelerde ağzı maskeli
çocuklar görünce üzülüyorum . Anne yaşına bakmıyor çoğu zaman bu durum . Allah gönlümüze göre en hayırlısını ve hastalara şifa versin . Olur inşallah ferah tutalım kalbimizi.