37'sinde evlenmek istemeyen erkek...

baharyts

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
11
0
16
İstanbul
Kızlar merhaba,
benim bir sorunum var ve görüşlerinize ihtiyacım var.nisan ayında 2 sene olucak birlikteliğimiz,sevgilim bundan 7-8 ay önce artık adını koymak lazım vs onu nasıl yapsak bu nasıl olsa gibi konuşmalar olurdu,şimdi ise benim böyle hayallerim kalmadı,benden adam olmaz gibi cümleler kuruyor,benden böyle beklentilerin olmasın şuan düşünmüyorum ama sonra ne olur bilmiyorum dedi,kendisi aynı zamanda patronum,ben ise evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum,bir keresinde benimde beklentilerm var ama ölmüyorumda evlilik için dedim.görüşlerinize ihtiyacım var ne yapmam gerekir.

Son düzenleme:
tavrınızı koyun bence..
çok rahat konuşmuş bu demek oluyor ki..sizin ona bağlılığınızdan gayet emin..
bu yüzden
sonuçta biz kılzar, hiçbirmiz gezip tozalım ama evlenmeyelim diye düşünemeyiz.

geri adım atmak tek çözüm..
ve ne kadar çok istediğinizi belli ederseniz o kadar uzak duracaktır..

tavırdan kastım da geri çekilmek..
kavga etmek yada öfkeyle yaklaşmak değil..bu daha kötü eder durumu..
ona vazgeçebilme ihtimaliniz olduğunu gözterin tek çözüm budur..

mesela kendimden örnek vereyim eşim bana istemeye gelelim artık falan diye ısrar etti hep..
ben hemen tamam demedim.iyice ısrar edene kadar..
bu da onun daha çok istemesine sebep oldu..

tavrınızı koyun bence..
çok rahat konuşmuş bu demek oluyor ki..sizin ona bağlılığınızdan gayet emin..
bu yüzden
sonuçta biz kılzar, hiçbirmiz gezip tozalım ama evlenmeyelim diye düşünemeyiz.

geri adım atmak tek çözüm..
ve ne kadar çok istediğinizi belli ederseniz o kadar uzak duracaktır..

tavırdan kastım da geri çekilmek..
kavga etmek yada öfkeyle yaklaşmak değil..bu daha kötü eder durumu..
ona vazgeçebilme ihtimaliniz olduğunu gözterin tek çözüm budur..

mesela kendimden örnek vereyim eşim bana istemeye gelelim artık falan diye ısrar etti hep..
ben hemen tamam demedim.iyice ısrar edene kadar..
bu da onun daha çok istemesine sebep oldu..

evet benim ona bağlılığımdan çok emin..
gerçekten çok kafam karışık geri çekilmek derken biraz daha açabilir misiniz?

erkek milletine akil sir ermiyor ne yazikki, hem ciddi düsünürler hemde evlilige dair hic bir adim atmazlar...

bende ayni sorunla karsi karsiyayim... beyefendiye artik önümü görmek istiyorum dedim vs... ama su an mümkün degil vs. gibi seyler söyledi, birakmiyorda beni....bende artik geri cekildim, hic birseyi umursamiyorum... iliskimiz devam ediyor ama kesinlikle eskisi gibi ilgilenip pesinden kosmuyorum....
arkadasinda demek istedigi bu olsa gerek, geri cekilmek iste....
bakalim bende henüz bir sonuc göstermedi ama azda olsa ümidim var... bir zaman sonra egerki hala birsey degismezse, kesinlikle son nokat konulacak....
sana tavsiyem, sendede eger birsey degismezse yol ver gitsin, degerini bilmedikten sonra, düsüncelerini anlayamadiktan sonra hic bir ise yaramaz o adam....

evet benim ona bağlılığımdan çok emin..
gerçekten çok kafam karışık geri çekilmek derken biraz daha açabilir misiniz?[/QUOTE]

bu konu o kadar alışılmış bir konu ki hergün biri buna benzer mevzulardan bahsediyor..
bende zamnında aynılarını yaşadım..o yüzden yardımcı olmak isterim..

"benden adam olmaz gibi cümleler kuruyor,benden böyle beklentilerin olmasın şuan düşünmüyorum ama sonra ne olur bilmiyorum"
bu söz herşeyi anlatıyor aslında..ama aşık olan taraf için sözün önemi yok..

yaşananlara doyan erkek yani her türlü ilgiyi sevgiyi gören erkek, zamanla sıkılıyor

neyse uzatmayım..
mesela sizi eskisi gibi aramıyor, soğuk duruyor,eskiye göre tartışmalarda tahammülsüz bir şekil sergiliyordur muhtemelen..

sizde aynısını yaparak geri çekilmiş olursunuz..
bi süre aramayarak, anlaşmazlıklarda düzelten taraf olmayarak,hatta soğuk davranarak,önemsemeyerek,aradığında işim var diyip sonra dönmeyerek vs.vs.
bunları yaptığınızda bir sorun olduğunu anlayacaktır..

bence evlilik mevzusunu bir süre siz açmayın..
ve en önemlisi "o olmazsa olmaz" diye kendinizi adepte etmeyin..işin sırrı burada bence

sanırım biraz geri çekilme vakti gelmiş anladım..

biraz ilgisizlik,biraz umursamamazlık son çare çözüm gibi duruyor.
deniycem kızlar..

olmadı artık benimde yapabileceğim birşey yok...

bu tavrı 2 şeye çıkıyor;

ya sizin onu sevdiğinizden çok emin evlenmeseniz bile böyle devam edersiniz sorumluluk yok,beklenti yok,bağlılık yok kafam eser bitirir giderim,hatta belki aynı eve çıkarız beraber yaşarız nikahsız vs...

ya da sizden vazgeçmiş,sizinle evlenmekten vazgeçmiş ve 2 yıllık bir geçmişinizden dolayı bitiremiyor vicdani yükle size bu cümleyi kurmuş ki siz kendiniz bitirin diye...

ben sizin yerinizde olsam "geleceği olmayan laylaylom bir ilişki sürdüremem evlilik tabiki bir kızın en büyük hayalidir bu şekilde nereye kadar gider ilişki birbirimizden sıkılmayımı beklicez" deyip ayrılırdım... bu erkek türk erkeği ve türkiyede yaşıyor ve bizim görüşlerimiz belli millet olarak o yüzden bunu söylediğin için köylü kezban olmazsın merak etme hatta bence bu ayrılık sürecinde değerin artar vedüzgün kızmış çizgiside çizmiş olma ihtimalin yüksek... seni gerçekten seviyorsa zaten hatasını anlayıp döncektir çünkü yüzde yüz hatalı eğer daha önce evlenmekten bahsetmemiş olsaydı yüzde yüz hatalı diyemezdim ama sonradan kararını değiştirerek resmen oynamış seninle kusura bakma...

Son düzenleme:
ya sizin onu sevdiğinizden çok emin evlenmeseniz bile böyle devam edersiniz sorumluluk yok,beklenti yok,bağlılık yok kafam eser bitirir giderim,hatta belki anı eve çıkarız beraber yaşarız nikahsız vs...

bu daha doğru geliyor,anlayamıyorum da çok çözemiyorum inanın..

bu durum bunaltıyor ve çok sıkıyor.

mesela şöylede bir durum var..

çok yakın arkadaşları gelir ofise ben diğer oda dan duyarım,ee ne zaman evleniyorsun artık yok mu birşeyler diye sorarlar..

o az kaldı sene bitmeden evlenicem,hayatımda ciddi bişeyler var der.
komşularının düğünü olur beraber gideriz,bir keresinde akrabasının düğününe gideriz.

gibi gibi ayrıntılarda var..

sanırım biraz geri çekilme vakti gelmiş anladım..

biraz ilgisizlik,biraz umursamamazlık son çare çözüm gibi duruyor.
deniycem kızlar..

olmadı artık benimde yapabileceğim birşey yok...

hiçbir durumda düzeltmeye çalışan taraf siz olmayın..
hata burada zaten..
boşuna dememşler "kendini ağırdan sat" diye ne kadar doğru
her koşulda ağır, kendini bilen, herşeye taviz vermeyen olamak gerek

çok yakın arkadaşları gelir ofise ben diğer oda dan duyarım,ee ne zaman evleniyorsun artık yok mu birşeyler diye sorarlar..

komşularının düğünü olur beraber gideriz,bir keresinde akrabasının düğününe gideriz.

acaba o yaklaştı dediği sizmisiniz başka biri olabilirmi hayatında? birde bizim erkeklerimiz kendileri gezer tozarlar ama anneleri birini bulunca onu bırakıp annelerinin bulduklarıyla evlenirler böyle birşey olabilirmi?

böyle şeylere aldanmayın bence..
laf olsun diye konuşmuş resmen..aksi olsa size bunu bu şekilde söyler..
ailesiyle ve akrabalarıyla tanışmak için de çaba harcamayın..
yine çok istekli kız görünümnden öteye geçmez

acaba o yaklaştı dediği sizmisiniz başka biri olabilirmi hayatında? birde bizim erkeklerimiz kendileri gezer tozarlar ama anneleri birini bulunca onu bırakıp annelerinin bulduklarıyla evlenirler böyle birşey olabilirmi?

evet bunu düşünemedim bak ben..doğru olablir mi..:53:

Back
X