- Konu Sahibi pastanedekikiz
-
38+4 niye ozellikle mi istediniz? Benim tam 38’de olacak tedirginim. Cunku, bir tanidigim ilk gebelikte sezeryansa 38i gecmesini bekler doktorlar demisti. Kafam karisti 3-4 gunden bir sey olur mu ki? Gecen pazartesi 2800-3100 arasi demisti kilosuna. Boyu da 49 cm dedi. Simdi ne olmustur bilmiyorum tabi. 2800 az degil mi dogum icin?Merhaba.benimde zorunlu Sezeryan olacak.38+4 te alınmış olacak.38 dem sonra alıyorlar genelde gelişimi tamamlanmış oluyormuş.bu arada hiç bir problemim yok ağrı sancı su vs..o yüzden tedirgin olmayın doktor daha iyisini bilir
kilosuna hiç takılmayin..38+4 niye ozellikle mi istediniz? Benim tam 38’de olacak tedirginim. Cunku, bir tanidigim ilk gebelikte sezeryansa 38i gecmesini bekler doktorlar demisti. Kafam karisti 3-4 gunden bir sey olur mu ki? Gecen pazartesi 2800-3100 arasi demisti kilosuna. Boyu da 49 cm dedi. Simdi ne olmustur bilmiyorum tabi. 2800 az degil mi dogum icin?
Ben istemedim doktor 38 haftayı doldururuz demişti bebeğin gelişimine göre ayarladı sanırım.ayrıca bebeğinizin kilosu da çok normal.bir haftada yine kilo alır zaten..38+4 niye ozellikle mi istediniz? Benim tam 38’de olacak tedirginim. Cunku, bir tanidigim ilk gebelikte sezeryansa 38i gecmesini bekler doktorlar demisti. Kafam karisti 3-4 gunden bir sey olur mu ki? Gecen pazartesi 2800-3100 arasi demisti kilosuna. Boyu da 49 cm dedi. Simdi ne olmustur bilmiyorum tabi. 2800 az degil mi dogum icin?
İcimi rahatlattiniz tesekkur ederim. Cok korkuyorum kuvoze girecek bir sikinti olacak diye evham yaptim iste.ben 38+0 de sezaryenle doğum yaptım çok şükür sağlıklı doğdu.:)
hiç endişe etmeyin .
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
Bana tam 38+0 diyince endiselendim neden daha beklemiyoruz diye. Bazen doktorlar kendi takvimlerine gore de ayarlayabiliyorlarmis. Keyfi erken dogsun istemiyorum. Tesekkur ederim. :)Ben istemedim doktor 38 haftayı doldururuz demişti bebeğin gelişimine göre ayarladı sanırım.ayrıca bebeğinizin kilosu da çok normal.bir haftada yine kilo alır zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?