• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+2 Haftalık hamileyim

cansincanimsin

♥♥♥ EYLÜL CANSIN ♥♥&
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
40
0
36
Denizli
Merhaba Doktor Bora Bey
size sorum şu ben şuanda 38+2haftalık hamileyim ve benim doktor 32.haftalıkken bebegimin gelişimi yavaşladıgını söylemişti göbek cevresi kücük demişti ve kilosuda düşük oldugunu demişti.
gecen hafta 37+3ken bebegin kilosu 2400gramdı ve 5eylülde alalım artık bebegi diyor riske girmek istemiyor amnıyon sıvımda azalmış.sizce dogrumu???beklenmezmi biraz daha bu durumda???
birde nst cektirmiştim dün kalp atışları normaldi bebegin ama kasılmalar 40-50arası idi iki kez 75e cıkmış bu riskli bir durumu sizce???bir kac gündür göbegimin üst tarafında cok sertleşme oluyor geriliyorum cok ve bu bebek hareketimi degilmi secemiyorum yoksa kasılmamıdır??? cevabinizi bekliyor olucam şimdiden tşk ederim

kasilmalar sertlesmeler normal diye biliyorum ama amniyon sivisinin azalmasi falan tehlikeli ihmal etme derim dr en dogru olani yapar diye düsünüyorum ama sezeryan falan dr kendisi yapiyosa para icinde olabilir.Bide o degerler senin yatis durumuna görede farklilik gösterebiliyo ben hastaneye gittigimde tamamiyle baska bisey icin gitmistim ama ebegime az kan gittigi ve amniyon sivisinda hafif azalma oldugu söylenmisti tehlikeli falan deyip korkutmuslardi günlercede agladim ve belki bebegime daha fazla zarar verdim ama kendi dr´m yatisla alakali dedi tekrar ölctü bicti ve hersey normal bekleyelim dedi ve normal dogum yaptim bebegimde gayet saglikli ama kafana cok takildiysa ikinci bi dr ye danismani tavsiye ederim oda ayni seyleri derse o zaman almakta fayda vardir diye düsünüyorum.Saglicakla bebeginize kavusmaniz dilegiyle:nazar:

ayy canim cok özürdilerim sorunu dr ye sormussun basini göremedim kusura bakma ama benim cvb da bi fikir olur en azindan:61:

kasilmalar sertlesmeler normal diye biliyorum ama amniyon sivisinin azalmasi falan tehlikeli ihmal etme derim dr en dogru olani yapar diye düsünüyorum ama sezeryan falan dr kendisi yapiyosa para icinde olabilir.Bide o degerler senin yatis durumuna görede farklilik gösterebiliyo ben hastaneye gittigimde tamamiyle baska bisey icin gitmistim ama ebegime az kan gittigi ve amniyon sivisinda hafif azalma oldugu söylenmisti tehlikeli falan deyip korkutmuslardi günlercede agladim ve belki bebegime daha fazla zarar verdim ama kendi dr´m yatisla alakali dedi tekrar ölctü bicti ve hersey normal bekleyelim dedi ve normal dogum yaptim bebegimde gayet saglikli ama kafana cok takildiysa ikinci bi dr ye danismani tavsiye ederim oda ayni seyleri derse o zaman almakta fayda vardir diye düsünüyorum.Saglicakla bebeginize kavusmaniz dilegiyle:nazar:

aynı durum bendede oldu 32haftalıkken başladı bu durum şimdiye kadar tuttu doktorum hemen almayı düşünmüştü sık sık kontrolle gittik.ama 5eylülde almayı düşünüyor artık son muayene edip alırız dedi.bende sezeryan istemiyorum acıkcası söyledimde ama doktor şöyle diyor beklemek istiyorsan bekleye bilirsin duruma göre ama o risk sana kalmış ben daha riske girmek istemiyorum bebegini buraya kadar getirdim....öylede diyince insan daha korkuyor....gecen hafta amiyon sıvısıda azalmıştı .dopplerdeki doktorda öyle demişti.

eger iki dr de ayni taniyi koyduysa bencede aldir canim sezeryan istemiyosun seni anliyorum ama hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef hem sezeryanda cok korkulucak yada büyütülücek bisey degil bence bebegini tehlikeye atma kilosuna gelince inanki iki üc hafta icinde sen bile sasiricaksin nasil kilo aldigina ve gelistigine sakin panik telas yapma dr ile oturup ortak bi karar alin kendinide bebegide riske atma derim:71:

Back
X