Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suni sancıdan korkmalıyım nasıl birşey kaç saat sancı çektinizEndise etmenize gerek yok.41 haftaya kadar gelmek istemeyebilir bebis:) dogumda acilma olmamasi gibi bir durum yok merak etmeyin.suni sanci ile benim mesela acilmami hizlandirdilar.bebisin keydi yerinde demek ki:) acilma demek zaten doguma giriyorsunuz demek.ben hastaneye gittim acilma yoktu.ertesi gun baska nedenle gittim 2 cm acilma vardi ve suni ile hizladirip ayni gun dogum yaptim:)
Dogum sancilariyla birlikte açılma olur önceden olmaz zaten erken açılması olanlara doktor müdahale ediyor dogum olmasın diye yani korkulacak bi durum yok Dogum başlayınca acilman da olur suni sanciyla Dogum yapan bi çok tanıdığım var doktor bana da dedi bi sonraki randevuda belki gün verdim suni sancıyla doğumu başlatmak için gebelik şekerim var o yüzden benim de ilk dogum olacak ama çevremde çok yeni dogum yapmış kişiler var onlardan kapıyorum bilgileriİlk gebeliğim kontorollere gidiyorum bu zmana kdr hiç açılmam falan olmadı çok pek bilgim yok bu konu hakkında açılma olmaması bu zmaan kdr kötü bişeymi yani geçmi dooğruucam acaba doğumda ya açılmam olmassa korkuyorum
merak etme canım önceden açılma bekleme bi bakmışsın bu gece sancı gelmiş açılma başlamış.İlk gebeliğim kontorollere gidiyorum bu zmana kdr hiç açılmam falan olmadı çok pek bilgim yok bu konu hakkında açılma olmaması bu zmaan kdr kötü bişeymi yani geçmi dooğruucam acaba doğumda ya açılmam olmassa korkuyorum
40. Haftadayım ne açılma var ne sancıİlk gebeliğim kontorollere gidiyorum bu zmana kdr hiç açılmam falan olmadı çok pek bilgim yok bu konu hakkında açılma olmaması bu zmaan kdr kötü bişeymi yani geçmi dooğruucam acaba doğumda ya açılmam olmassa korkuyorum
Sanci suresi kisiden kisiye degisiyor.ben ortalama 5 saat cektim ama tamami yogun sanci olmuyor.acilma arttikca sanci artiyor.hafif baslayan sanci giderek siklasan ve artan sanciya donuyor.kormayin.hemen hemen her kadin bunu yasiyor.tabiki basit degil.ancan her guzel seye giden dikenli yok gibi ..cok korkunc olsa kimse 2. Cocugu dusunmez degil mi:) ben gecen sene dogum yaptim.suan 2. GebeligimdeyimSuni sancıdan korkmalıyım nasıl birşey kaç saat sancı çektiniz
Merhaba gebelik şekeriniz kacinci haftada cikti? Gebelik onceki kilonuz var miydi?A
Dogum sancilariyla birlikte açılma olur önceden olmaz zaten erken açılması olanlara doktor müdahale ediyor dogum olmasın diye yani korkulacak bi durum yok Dogum başlayınca acilman da olur suni sanciyla Dogum yapan bi çok tanıdığım var doktor bana da dedi bi sonraki randevuda belki gün verdim suni sancıyla doğumu başlatmak için gebelik şekerim var o yüzden benim de ilk dogum olacak ama çevremde çok yeni dogum yapmış kişiler var onlardan kapıyorum bilgileri![]()
Ben şekerimi çok geç öğrendim çünkü yaptığım yükleme.testinde kustugum için yapmadılar kan testi verdim oda doğru sonuç vermedi sonradan evde bi haftalik ölçüm aldım öyle öğrendim normalde 24 28 arasi öğreniliyor ben yeni yeni ogrendimMerhaba gebelik şekeriniz kacinci haftada cikti? Gebelik onceki kilonuz var miydi?
Normal doğum istiyorum bende ama 88 le gebe kaldim kilo sorun olurmu endisem var.
GEbelik oncesi insulin direncim vaedi
14+1 şuan, doktorum biliyo ekstra dahiliye ve endokrine de göründüm yorum aldım evde takip yapıyorum şuan, belli araliklarla da kan tahlili yaptiricam. Seker yuklemesi 22 den sonra planladılar. Dikkat ediyorum suan 140 i gecmiyor tokluk aclik zaten hep dusuk 80-85Ben şekerimi çok geç öğrendim çünkü yaptığım yükleme.testinde kustugum için yapmadılar kan testi verdim oda doğru sonuç vermedi sonradan evde bi haftalik ölçüm aldım öyle öğrendim normalde 24 28 arasi öğreniliyor ben yeni yeni ogrendim
gebelik öncesi kilom düşüktü zaten sonradan bi sekiz kilo falan verdim kusmalardan dolayı sonradan almaya başladım ama tanıdığım yüksek kiloyla hamile kaldı ve şekeri de vardı gayet sağlıklı bi doğum geçirdi
kac haftalik hamilesin Doktorunla bu konuyu konuş gebelik öncesi insülin direncinden bahset ona göre testler yapılır
Korkutmak istemem ama ben 3 gün suni yedimSuni sancıdan korkmalıyım nasıl birşey kaç saat sancı çektiniz