38+6 doğum ne zaman olacakk?

ayse6728

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
67
12
3
22
Merhaba arkadaşlar 38+6 haftalık gebeyim 39'a doğru gidiyoruz ve ben artık ne zaman doguracam diye meraklar icerisindeyim 39.haftayi da bitirdikten sonra doktor kontrolum var doktor o zamana kadar hâlâ doğum yapmamış olursam yatış verip suni sancıyla doğum yaptırırım dedi çünkü 40 haftadan sonra bebek riske giriyor daha fazla durmasi taraftarı değilim dedi birde bu hafta bebek 3.500 kg idi bir sonraki kontrolümüze kadar yine kilo alımını da hesaba katarsak bebek 4 kilonun üstüne çıkarsa bu sefer sezeryan olmak zorunda kalırmışım dogurmazsam suni sancı ile doguma almasinin bir diğer sebebi de bu bende kendi sancimla dogurmak istiyorum sizce 39. Haftamda doğum olur mu suni sancıdan korkuyorum tecrübelerinizi yazar mısınız? Aslinda doğum belirtileri yaşıyorum ama bebekte tık yok bu hafta nst de sancılarım 70-80-40-50 dalgalı bir şekilde seyrediyordu hiçbirini hissetmiyordum sadece belime hafif bir ağrı vuruyordu onun dışında evde de bel ağrım var ara ara karın agrilarim var ozellike 4-5 gündür ishalim buda bir doğum belirtisi mi bilgilerinizi paylaşır mısınız?

37+3 te suni sancıyla doğum yaptım. Suni sancıdan korkulacak bir şey yokmuş gibi geldi bana. Sıkmayın kendinizi, akışa bırakın. Stres olmayın. Bebiş sağlıkla ne zaman gelmek isterse 💙

37+3 te suni sancıyla doğum yaptım. Suni sancıdan korkulacak bir şey yokmuş gibi geldi bana. Sıkmayın kendinizi, akışa bırakın. Stres olmayın. Bebiş sağlıkla ne zaman gelmek isterse 💙
Hiç acilmaniz yokken mi suni sancıya başladılar ve dogumunuz ne kadar sürdü 12 saat falan yazanlari gördüm de 🙄

4 cm açılmam varmış ben hiç sancılı değildim rutin kontrole gitmiştim orda fark edildi. 2 saatte doğurdum ☺️

9 da yatışım yapıldı. 11 i biraz geçe de suni sancı verdiler. 13:47’de bebiş geldi

4 cm açılmam varmış ben hiç sancılı değildim rutin kontrole gitmiştim orda fark edildi. 2 saatte doğurdum ☺️
Bende rutin kontrole gideceğim duruma göre yatış verebilir inşallah o güne kadar acilmam olur her yolu deniyorum demek ki acısız açılma da oluyormuş sizinde sanciniz yokmus

Belki yarın belki yarından da yakın 😊 hayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla kavuşun inşallah 😊

Back
X