38.hafta hamilelikte doktorsuz kalmak

sezgiselmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
5
1
1
28
Merhaba, doktorum önceki hafta önce yıllık izne ayrıldı diye biliyorken sonra hastane tarafından aranıp ayrıldığını öğrendim. Son haftalarım ve bana ne bir açıklama ne bir öneri sunulmadı maalesef. Kendimi çok stresli hissediyorum çünkü başka hastaneleri aradığımda iyi doktorların hepsi bir ay sonraya randevu veriyor ve benim belki de dogumun yarin başlayacak. Takibini kim yaparsa doğuma o girer diyor hastane personeli o yüzden hemen pazartesiye doktor bulmam lazım. Elde hiç tercih edilmeyen doktorlardan başka kimse de yok maalesef. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum önerilere açığım Konya'da bildiğiniz iyi doktorlar varsa yazabilir misiniz? Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz.
Hastaneye çok kızgınım, doktoruma çok kızgınım ama düşünmeden hareket etmek istemiyorum.

Doktor şehir mi değiştirmiş, hala Konya’da değil mi?

Cok stresli bi durum. Benim de tahmini dogum tarihimden 3 hafta once doktorum covid olmustu. Oglumun da o donmeden 3 gun once dogasi tutmustu. Hic tanimadigim bi doktorla dogum yapmistim. Ama noldu ilkinden daha kolaydi catal kismi cunku ilk doktorum beni nazlarken ikinci cok ciddiydi kadindan bi an once kurtulmak icin hizlica dogurdum

Ben farabi hastanesinde refika hanıma gitmiştim iyilerdi ama devlet hastanesinde hiç bilmiyorum

Alemsiniz yorumunuz enerji verdi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…