38. haftada doktorumuzu değiştiriyoruz, acil yardım !

BolSekerli

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
4.015
1.088
698
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, kızkardeşim 38. haftalık hamile. Panik atak ve alerjik astım hastası bu yüzden epidural ya da sezaryanla doğum istiyor.. Şu ana kadar Medicine Güneşli'de Nuriye Hanım'a gidiyordu. Kendisinin soğuk bir yapısı var, çok fazla bilgilendirmiyordu bizi, ayrıca son ayında olmasına rağmen her randevu alışımızda sorun yaşıyoruz hastaneyle, randevular dolu diyorlar ya da hastaneye gittiğimizde başka bir doktora yönlendiriyorlar. Bugünkü muayenede çok sorun yaşadık, hoşgeldiniz bile demedi ve kardeşim sorunlasını anlatmasına rağmen, panik atağın var diye sana sezaryan ya da epidural yaparım diyemem ne uygun olursa onu yaparım, ayrıca gece ya da haftasonu olursa gelemem, biz böyle çalışıyoruz, bazı hastalrım başka hastanelere gitti, yapan yerler var mı bilemem diyerek resmen istemiyorsan git demek istedi bize. Kardeşimin psikolojisi bozuldu resmen doğumuna 10 gün kaldı ve doktoruna hiç güvenemiyor, değiştirmek istiyor. Bu saatten sonra nereye gidebiliriz, ne öneririrsiniz? İstanbul Başakşehir'de oturuyoruz, bilgilerinize çok ihtiyacımız var?

çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim inşaallah hayırla kucağına almayı nasib eder bebişini kızkardeşinin. doktora güvenmemek çok zor ve sıkıntılı bir durum helede şu aşamada. çünkü çok kısa bir süre kalmış doğuma.
sizlerde biliyorsunuz ki, son kürtaj ve sezeryan yasasından sonra artık isteğe bağlı sezeryana devlet tarafından müsade edilmiyor. ve özel hastanelerde bu konuda ciddi takip altında. ama sizin belirtmiş olduğunuz sorunlarınız var. bu konuda doktorların tutumu nasıl olmalı bilemiyorum.
eğer doktorunuzu ve hastanenizi kesinlikle değiştirme kararı aldıysanız, ben çok memnun kaldığım hastanem ve doktorumdan bahsedeceğim, belki sizin için faydası dokunur.
yenibosnadaki nisa hastanesi(eski adı kadın doğum hayrunnisa idi, bilirsininz çok köklü bir hastane). benim takibi altında olduğum doktor da mürvet hanım. çok tecrübeli ve en çok tutulan doktor hastanede. ama 10'un üzerinde kadın doğumcu var. hepsinin hastası apayrı beğeniyor ve öneriyor. yani bence hepsi kaliteli doktorların. sistemlerine gelince kendi doktorunuz ister gece ister haftasonuna denk gelsin siz istediğniz takdirde doğumunuza geliyor tabi siz fark ödüyorsunuz hastaneye. benim doktorum genel olarak normal doğum yanlısı bir hanım. ancak hastane ile görüşmekte fayda var. sizin durumunuzda tutumları nasıl olur bilemiyorum.bende başakşehirde oturuyorum ve ulaşım olarak başakşehirden rahat gidip geliniyor. isterseniz bir görüşün derim.
Allah işinizi rast getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…